Fuld gang i Fodboldskolen i Nord-Als Boldklub

Fodboldskole. Foto: Nord-Als Boldklub
Fodboldskole. Foto: Nord-Als Boldklub
28. juni 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

I denne uge huser Nord-Als Boldklub DBUs fodboldskole på banerne ved Nordals Idrætscenter. Denne gang er der rekordtilmelding med 100 børn, som fordeler sig på seks aldersopdelte grupper.

“Vi er utroligt glade for den store tilmelding og opbakning til årets fodboldskole. Jeg glæder mig til, sammen med alle trænerne og assistenterne, at give de mange børn en fed uge, siger kloúbbens fodboldskoleleder Kim Hansen i en pressemeddelelse.

Der er seks trænere og seks trænerassistenter tilknyttet fodboldkolen og de er alle sammen enten frivillige trænere eller spillere i Nord-Als Boldklub i forvejen. Kim Hansen, som til dagligt er 1. holdstræner i klubben, er skoleleder mens Valdemar Bundgaard er lederassistent og vil stå for meget praktisk i løbet af ugen. Hver eftermiddag får alle børn frugt som er sponsoreret af Kvickly Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det er fantastisk, at vi har formået at finde alle trænere og assistenter internt i klubben. Det viser, at vores frivillige gerne giver hånd ekstra for at give børn både fra klubben og fra andre byer i kommunen en uge med gode oplevelser”, siger en tydelig stolt Kim Hansen.

Nord-Als Boldklub har denne gang valgt at placere fodboldskolen i den første uge af skolernes sommerferie.

“Jeg tror, det har været den rigtige beslutning og måske har det haft positiv betydning for deltagerantallet”, siger formand for Nord-Als Boldklub Frank Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu krydses der fingre for, at vejret viser sig fra sin bedre og mere sommerlige side resten af ugen. Mandag var det lidt vådt, men der var stadigvæk højt humør på banerne.

DBU´s fodboldskolen foregår hver dag mellem kl. 9 og 15.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...