Fuld gang i ophørsudsalget hos ‘Musik med mere’

12. oktober 2018 Erhverv

Der er godt gang i ophørsudvalget hos ‘Musik med mere’ i Fynsgade i Sønderborg.

“Det gik stærkt med at få solgt klaverer, men der er stadig forskellige guitarer og meget andet”, siger Poul Jørgensen til SønderborgNYT. Der er stadig masser af ting og sager, så der kan gøres nogle gode kup.

Han lægger ikke skjul på, at det er salg på internettet, der gør, at han drejer nøglen til Musik med mere.

“Færre og færre kommer i butikken, hvor de ellers bliver guidet til det rigtige køb og også får en god, faglig service”, siger Poul Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er ikke helt ung længere, så det gør mig ikke så meget, at fruen og jeg ikke skal møde her hver eneste dag”, siger han. lige arrangementer og hjælper med at sikre, at de, der skal høre folk tale eller spille også kommer til det.

“Men jeg synes, det er en trist udvikling, hvis folk helt holder op med at komme i butikkerne”, siger Poul Jørgensen. Om han er den eneste btuiksejer, der mærker den stigende nethandel, må tiden vise.

Om et par uger kigger Poul Jørgensen på, hvad han har tilbage i butikken – og er det forsvindende lidt, så låser han døren for sidste gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på billedikonet og se noget af det, du stadig kan nå at købe.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...