Fuld gang i ophørsudsalget hos ‘Musik med mere’

12. oktober 2018 Erhverv

Der er godt gang i ophørsudvalget hos ‘Musik med mere’ i Fynsgade i Sønderborg.

“Det gik stærkt med at få solgt klaverer, men der er stadig forskellige guitarer og meget andet”, siger Poul Jørgensen til SønderborgNYT. Der er stadig masser af ting og sager, så der kan gøres nogle gode kup.

Han lægger ikke skjul på, at det er salg på internettet, der gør, at han drejer nøglen til Musik med mere.

“Færre og færre kommer i butikken, hvor de ellers bliver guidet til det rigtige køb og også får en god, faglig service”, siger Poul Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er ikke helt ung længere, så det gør mig ikke så meget, at fruen og jeg ikke skal møde her hver eneste dag”, siger han. lige arrangementer og hjælper med at sikre, at de, der skal høre folk tale eller spille også kommer til det.

“Men jeg synes, det er en trist udvikling, hvis folk helt holder op med at komme i butikkerne”, siger Poul Jørgensen. Om han er den eneste btuiksejer, der mærker den stigende nethandel, må tiden vise.

Om et par uger kigger Poul Jørgensen på, hvad han har tilbage i butikken – og er det forsvindende lidt, så låser han døren for sidste gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på billedikonet og se noget af det, du stadig kan nå at købe.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...