FV19: Statsministerkandidat Mette Frederiksen på lynvisit

23. marts 2019 FV19

Lørdag formiddag rullede Mette Frederiksens valgbus ind på Rønhaveplads i Sønderborg – og den socialdemokratiske statsministerkandidat stod ud og hilste på de mennesker, der var kommet for at møde hende.

“Det er vigtigt for mig at komme rundt og høre, hvad folk mener om forskellige ting”, siger Mette Frederiksen.

Folketingsmedlem Benny Engelbrecht fortæller, der især snakkes om pensionsalder, velfærd eller skattelettelser og sundhed.

“Og så er det vigtigt, at vores statsministerkandidat viser, hun er her for hele landet og ikke alene for København”, siger Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var adskillige lokale socialdemokrater, der farvede byen rød, så Mette Frederiksens besøg fik en festlig ramme.

Borgmester Erik Lauritzen var naturligvis med og det samme var Charlotte Riis Engelbrecht, der serverede popcorn.

Preben Storm, Ditte Lauritzen og Bjørn Allerelli fra den socialdemokratiske byrådsgruppe var også i gadebilledet. Sammen med Mette Frederiksen og mange såkaldt menige partimedlemmer var de klar til at komme med guldkorn om partiets politik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...