FV19: Statsministerkandidat Mette Frederiksen på lynvisit

23. marts 2019 FV19

Lørdag formiddag rullede Mette Frederiksens valgbus ind på Rønhaveplads i Sønderborg – og den socialdemokratiske statsministerkandidat stod ud og hilste på de mennesker, der var kommet for at møde hende.

“Det er vigtigt for mig at komme rundt og høre, hvad folk mener om forskellige ting”, siger Mette Frederiksen.

Folketingsmedlem Benny Engelbrecht fortæller, der især snakkes om pensionsalder, velfærd eller skattelettelser og sundhed.

“Og så er det vigtigt, at vores statsministerkandidat viser, hun er her for hele landet og ikke alene for København”, siger Benny Engelbrecht til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var adskillige lokale socialdemokrater, der farvede byen rød, så Mette Frederiksens besøg fik en festlig ramme.

Borgmester Erik Lauritzen var naturligvis med og det samme var Charlotte Riis Engelbrecht, der serverede popcorn.

Preben Storm, Ditte Lauritzen og Bjørn Allerelli fra den socialdemokratiske byrådsgruppe var også i gadebilledet. Sammen med Mette Frederiksen og mange såkaldt menige partimedlemmer var de klar til at komme med guldkorn om partiets politik.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...