Fynske virksomheder med i AlsFynBroens komité

2. december 2019 Augustenborg

I september kom en hel række af nationale aktører med i AlsFynBroens komité – blandt andre Dansk Metal, Dansk Industri og flere folketingsmedlemmer.

Nu bliver komiteen, der arbejder for en fast forbindelse mellem Als og Fyn, igen udvidet med nye medlemmer. Denne gang er det repræsentanter for tre store, lokale virksomheder i Faaborg-Midtfyn, som bliver en del af projektet.

Det drejer sig om Peter Frank Andersen, CEO i Rynkeby Foods A/S, Jørn L. Frandsen, CEO i Lactosan, og Claus E. Eskildsen, partner i KAMI. Sidstnævnte virksomhed er fra Faaborg, mens de to førstnævnte er placeret i Ringe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Stavnsager, borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune og en del af AlsFynBroens styregruppe, er glad for opbakningen fra det lokale erhvervsliv.

”Det er et stort rygstød for AlsFynBroen, at tre store og kendte virksomheder fra Faaborg-Midtfyn nu kommer med i komitéen. Det beviser, at der er krummer i projektet, og at det ikke kun er fra politisk side, men i høj grad også ude i virksomheder, at man kan se mulighederne og perspektiverne i at bringe Fyn tættere på Als, Sønderjylland og Nordtyskland. Så vi er rigtig glade for at kunne byde de tre nye medlemmer velkomne i komiteen”, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...