Fyr penge af på en billet til Alsrevyen

27. januar 2014 Kultur

I dagene frem til den anden weekend i marts er der både lidt nervøsitet og spændte forventninger i det kanonstærke team, der skal på scenen i dette års udgave af Alsrevyen i Augustenborghallens Kultursal. Mens skuespillerne arbejder med roller og numre, så kan du via www.alsrevyen.dk sikre dig en billet.

Alsrevyen forventer et kanongodt billetsalg.

Alsrevyen forventer et kanongodt billetsalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 7. marts og lørdag den 8. marts bydes der på Alsisk Pølsebord fra 18.30 og revyen begynder klokken 20. Prisen for pølsebord og revy er 195 kroner, mens revyen alene koster 90 kroner for voksne og det halve for børn.

Søndag den 9. marts er der revy klokken 15.30 og her er prisen også 90 kroner for voksne og 45 kroner for børn.

Der er flere nye ansigter på scenen i år, nemlig Alice Brønd, Jane da Gama, Lene Wrang og Nicklas Wilkens og der vil være gensyn med Dorthe Wiseman, Dennis Jacobsen og Erling Thomsen, og de er klar til at fyre den af.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...