Fyr penge af på en billet til Alsrevyen

27. januar 2014 Kultur

I dagene frem til den anden weekend i marts er der både lidt nervøsitet og spændte forventninger i det kanonstærke team, der skal på scenen i dette års udgave af Alsrevyen i Augustenborghallens Kultursal. Mens skuespillerne arbejder med roller og numre, så kan du via www.alsrevyen.dk sikre dig en billet.

Alsrevyen forventer et kanongodt billetsalg.

Alsrevyen forventer et kanongodt billetsalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 7. marts og lørdag den 8. marts bydes der på Alsisk Pølsebord fra 18.30 og revyen begynder klokken 20. Prisen for pølsebord og revy er 195 kroner, mens revyen alene koster 90 kroner for voksne og det halve for børn.

Søndag den 9. marts er der revy klokken 15.30 og her er prisen også 90 kroner for voksne og 45 kroner for børn.

Der er flere nye ansigter på scenen i år, nemlig Alice Brønd, Jane da Gama, Lene Wrang og Nicklas Wilkens og der vil være gensyn med Dorthe Wiseman, Dennis Jacobsen og Erling Thomsen, og de er klar til at fyre den af.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...