Fyr penge af på en billet til Alsrevyen

27. januar 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I dagene frem til den anden weekend i marts er der både lidt nervøsitet og spændte forventninger i det kanonstærke team, der skal på scenen i dette års udgave af Alsrevyen i Augustenborghallens Kultursal. Mens skuespillerne arbejder med roller og numre, så kan du via www.alsrevyen.dk sikre dig en billet.

Alsrevyen forventer et kanongodt billetsalg.

Alsrevyen forventer et kanongodt billetsalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag den 7. marts og lørdag den 8. marts bydes der på Alsisk Pølsebord fra 18.30 og revyen begynder klokken 20. Prisen for pølsebord og revy er 195 kroner, mens revyen alene koster 90 kroner for voksne og det halve for børn.

Søndag den 9. marts er der revy klokken 15.30 og her er prisen også 90 kroner for voksne og 45 kroner for børn.

Der er flere nye ansigter på scenen i år, nemlig Alice Brønd, Jane da Gama, Lene Wrang og Nicklas Wilkens og der vil være gensyn med Dorthe Wiseman, Dennis Jacobsen og Erling Thomsen, og de er klar til at fyre den af.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...