Fyringsrunde: Jysk Fynske Medier skal spare 36,2 millioner kroner

7. september 2016 Erhverv

Jysk Fynske Medier skal spare 36,2 millioner kroner på redaktionelle medarbejdere i en stor sparerunde, der er i gang.

Det skriver Journalisten.

Ifølge chefredaktør Troels Mylenberg er det svigtende annoncekroner, der er skyld i besparelserne.

“Vi er i konkurrence med Google og Facebook om annoncer. Det rammer ikke bare os, det rammer samtlige private medier i Danmark”, siger han til DR.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Jydske Vestkysten satser ansvarshavende chefredaktør Peter Orry på, at besparelserne kan laves, uden at det går ud over kvaliteten på avisen.

“Vores klare mål er, at det ikke må gå ud over kvaliteten. Det er rigtigt, at vi kommer til at nedlægge en række stillinger, men samtidig rokerer vi rundt i nogle funktioner, så vi kan gøre det samme med så få mennesker som muligt”, siger han.

Peter Orry oplyser, at en del af de 36,2 millioner kroner, der skal spares, kan findes i et ansættelsesstop. Derfor vil ledelsen først melde noget ud om konkrete fyringer sidst på måneden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...