Fysioterapeut Kirsten Tørsleff er nu æresmedlem i Dansk Fysioterapeuter

3. maj 2018 Erhverv

Kirsten Tørsleff er blevet udnævnt til æresmedlem af Danske Fysioterapeuter. Hun har været aktiv fysioterapeut i 57 år og har undervist et hav af fysioterapeuter, læger og kolleger både i Danmark og i udlandet, og så har hun med sine hænder hjulpet mange patienter af med deres smerter og dysfunktion.

Kirsten Tørsleff er mest kendt for sit arbejde med at mindske følgevirkningerne efter brystkræftbehandling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun har udviklet et behandlingskoncept, Tørsleff-metoden, der er udbredt i hele Norden og hun har undervist på utallige kurser og holdt oplæg for både fagfolk og patienter, skriver Zonta Danmark i en pressemeddelelse.

I 2010 blev Kirsten Tørsleff hædret af Zonta Danmark.

Kirsten Tørsleff har tidligere fået både  ”De brystopereredes Ærespris”  samt kvindeorganisationen Zonta Danmarks jubilæumspris på 40.000 kr til støtte for hendes arbejde med at udvikle Tørsleff-metoden, der hjælper den enkelte patient med at undgå tiltagende arvævsdannelse, der forårsager smerter, nedsat bevægelse, hævelse og dermed nedsættelse af funktion efter behandling for brystkræft.

Senest har hun skabt en film til anskueliggørelse af ”Tørsleff Metoden”

Kirsten Tørsleff er trods sine nu 80 år stadig aktiv med undervisning og foredrag, og hun finder stor motivation og inspiration gennem sine interesser for roser og musik, hvor hun både spiller klaver og fagot.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk