Gårdhavekoncert med tapas

2. juni 2019 Kultur

Lørdag den 22. juni er der igen dømt superdejlig hygge i Kislings gårdhave – og det bliver med Jazzeau, der kommer og spiller endnu en sommerkoncert.

“Det er en slags afskeds koncert, fordi det bliver sidste gang vi spiller i Sønderborg”, siger Hartmuth Holz-Söderberg til SønderborgNYT.

Han er den eneste lokale mand i Jazzeau og det gør det lidt besværligt, når resten af bandet skal køre fra København.

Aftenen begynder klokken 18 med en dejlig tapas-menu og et par timer senere kan man nyde Jazzeaus fortolkninger af Frank Sinatra, Nat King Cole og Dean Martin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orkestret, der altid leverer en skøn Newyorker-stemning, har spillet på D’Angleterre, Operaen, Mærsk, Lego og mange andre steder.

Hvis du vil med til gårdhavekoncerten, skal du købe din billet hos Kislings – og din reservation tæller, når du har betalt 400 kroner, som er prisen for mad og toner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Nordborg, Debat

Læserindlæg: Den nye Sønderborgordning er tilpasset virkeligheden

9. december 2022 Nordborg

Byrådsmedlem Jesper Larsen, Socialdemokratiet, skriver: Forleden blev en de nye kriterier for Sønderborgordningen, som støtter idræts -og fritidsliv i Sønderborg Kommune med fire millioner kroner årligt, vedtaget. De nye kriterier og den nye fordeling af penge udgør tilsammen den moderne Sønderborgordning. Det glæder mig enormt meget, at fordelingen af pengene og kriterierne nu blevet tidssvarende. […]

Læs mere...