Gårdhavekoncert med tapas

2. juni 2019 Kultur

Lørdag den 22. juni er der igen dømt superdejlig hygge i Kislings gårdhave – og det bliver med Jazzeau, der kommer og spiller endnu en sommerkoncert.

“Det er en slags afskeds koncert, fordi det bliver sidste gang vi spiller i Sønderborg”, siger Hartmuth Holz-Söderberg til SønderborgNYT.

Han er den eneste lokale mand i Jazzeau og det gør det lidt besværligt, når resten af bandet skal køre fra København.

Aftenen begynder klokken 18 med en dejlig tapas-menu og et par timer senere kan man nyde Jazzeaus fortolkninger af Frank Sinatra, Nat King Cole og Dean Martin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orkestret, der altid leverer en skøn Newyorker-stemning, har spillet på D’Angleterre, Operaen, Mærsk, Lego og mange andre steder.

Hvis du vil med til gårdhavekoncerten, skal du købe din billet hos Kislings – og din reservation tæller, når du har betalt 400 kroner, som er prisen for mad og toner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...