Gallaskrædder med kvalitetstøj i Borgen

17. juni 2016 Erhverv

Skrædder og modeskaber Ali Ghasami er nu flyttet ind i Borgen, som han ellers var nabo til, da han havde sin galla-butik på Kastanie Allé.

“Det er Bogen, der ejer den bygning, jeg var i og nu skal de bruge den. Derfor blev jeg tilbudt at rykke indenfor i centret”, siger Ali Ghasami til SønderborgNYT.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Ali Ghasami ved siden af vest og jakke, han selv har syet.

Ali Ghasami ved siden af vest og jakke, han selv har syet.

De nye lokaler er lyse og der er den plads, der skal til.

“Jeg kan være ude bagved og sy og det bedste af det hele er, at der er rigtigt mange, der kommer ind og kigger på mine kollektioner”, siger han. Og der er uden tvivl flere, der bliver overraskede, når de ser, der hænger flotte kjoler, der kan købes for 15-1800 kroner. Vel at mærke kjoler, der ikke til forveksling ligner alle de andre.

“Jeg kan også sy til både damer og herrer – og de, der prøver at gå i tøj, der er syet specielt til dem, de får en rigtig god oplevelse. Skræddersyet tøj sidder fuldstændigt som det skal og er derfor virkeligt behageligt at have på”, siger Ali Ghasami.

Fra 1995 har Ali Ghasami undervist på EUC Syd og i 2011 åbnede han Gallaskrædder i Perlegade. Via Kastanie Allé er han nu på plads i Borgen.

For ham er det vigtigt, at sønderborgenserne kan købe tøj af virkelig god kvalitet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk