Galleri Scrivens & Eje er åbnet

1. december 2013 Kultur

Søndag eftermiddag holdt Katherine Scrivens og Thomas Eje reception i deres nye lokaler i Sønderborgs handelsgade – og der var en del besøgende. Blandt andre pressefolk fra de kulørte ugeblade, men også en række lokale mennesker lagde vejen forbi galleriet.

Thomas Eje byder på sprudlende vin fra Fleggaard.

Thomas Eje byder på sprudlende vin fra Fleggaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gæsterne blev budt på boblende vin, som blev skænket af Thomas Eje.

– Det smager ret godt og så er det ret billigt, siger Thomas Eje og nævner diskret, der er visse fordele ved at bo tæt på grænsen og Fleggaard.

Med vin i hånden cirkulerede de besøgende og lod sig betage af de mange fantastiske værker.

Stadig i Skovby

Ægteparret har stadig til huse i Skovby og planen med galleriet i Perlegade er at flere mennesker ser og køber deres kunst.

– Her i byen kommer der flere mennesker forbi , siger Thomas Eje. Fra butikken er der udsigt til Rønhaveplads, hvor der fra foråret vil være rigtigt meget liv.

– Og det vil vi gerne bidrage til, siger Thomas Eje.

Se billeder fra galleri-åbningen her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.475551879231831.1073741975.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 112, Sønderborg

Hærværk hos Æ Gårne

14. maj 2021 112

Onsdag aften eller natten til til torsdag har ukendte gerningsmænd været inde hos Æ Gårne i Vollerup og lave hærværk. “De har været inde i bygningen hvor de har lavet grafitti og der står: Lort og GM40 på væggen”, siger politikommissær Thomas Berg og fortsætter: “Der er også smadret ruder i bygningen og i en […]

Læs mere...