Galleri Scrivens & Eje er åbnet

1. december 2013 Kultur

Søndag eftermiddag holdt Katherine Scrivens og Thomas Eje reception i deres nye lokaler i Sønderborgs handelsgade – og der var en del besøgende. Blandt andre pressefolk fra de kulørte ugeblade, men også en række lokale mennesker lagde vejen forbi galleriet.

Thomas Eje byder på sprudlende vin fra Fleggaard.

Thomas Eje byder på sprudlende vin fra Fleggaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gæsterne blev budt på boblende vin, som blev skænket af Thomas Eje.

– Det smager ret godt og så er det ret billigt, siger Thomas Eje og nævner diskret, der er visse fordele ved at bo tæt på grænsen og Fleggaard.

Med vin i hånden cirkulerede de besøgende og lod sig betage af de mange fantastiske værker.

Stadig i Skovby

Ægteparret har stadig til huse i Skovby og planen med galleriet i Perlegade er at flere mennesker ser og køber deres kunst.

– Her i byen kommer der flere mennesker forbi , siger Thomas Eje. Fra butikken er der udsigt til Rønhaveplads, hvor der fra foråret vil være rigtigt meget liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og det vil vi gerne bidrage til, siger Thomas Eje.

Se billeder fra galleri-åbningen her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.475551879231831.1073741975.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

MiniBooster Hydraulics har succes og medarbejderne bliver i firmaet

5. oktober 2022 Erhverv

Som veletableret firma siden 1994 og med sorte tal på bundlinjen af hvert eneste årsregnskab har stifter og direktør i MiniBooster Hydraulics A/S Christen Espersen og hans 20 mand store medarbejderskare udviklet hydrauliske trykforstærkere, som giver maskiner og udstyr med standard hydrauliske løsninger større muskler. Standardudstyr med et tryk på mellem 20 og 200 bar […]

Læs mere...