GameStop i Perlegade og resten af landet siger stop og lukker

29. november 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Den globale spilbutik GameStop trækker sig ud af Sønderborg, hvor der er en butik i Perlegade. Kæden lukker også i resten af Danmark. Det viser interne dokumenter, som Ekstra Bladet har fået adgang til.

Rygterne om den danske lukning har floreret i længere tid. Og de passede altså. For ifølge papirerne meddelte selskabets irske direktør, Michael Van den Berg, allerede 7. oktober 2019, at samtlige medarbejdere nu mister deres arbejde:

“Baggrunden er et ønske om at optimere GameStops globale virksomhed og at ophøre med al aktivitet i Danmark senest pr. 28. februar 2021 grundet økonomisk underskud de seneste 5 år”, skriver han blandt andet i den lovpligtige orientering, som firmaet skal give ved en kollektiv afskedigelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv om begrundelsen for lukningen er underskud, så afslører et tjek af selskabets danske regnskaber, at GameStop herhjemme har haft overskud de fleste af de seneste regnskabsår, skriver Ekstrabladet.

Men både omsætning og overskud er på vej ned.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...