Gammelfar Musik laver en sang til Børneland

14. juni 2019 Kultur

Ringriderfestens Børneland får søndag den 14. juli besøg af Gammelfar Musik, der har lavet en Børnelandsang, som udkommer 14. juli.

Gammelfar er manden bag nogle af de for tiden mest viste danske musikvideoer på YouTube. Han laver parodier på kendte popsange og laver dem om til sjove børne-minecraft-universer, skriver Ringriderfesten.

“Det var sjovt at skrive om en konkret ting som ringridning og Børneland. Jeg har altid syntes ringridning var sejt, og nu har jeg fået lov til selv at prøve”, siger Gammelfar om skriveprocessen med ‘Op På Hesten’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnelandssangen er ikke en parodi på en kendt sang, men en helt ny og original sang skrevet af Gammelfar Musik. Sangen har en dobbeltbetydning om, at børn ikke skal opgive for hurtigt, hvis noget er svært, men man skal ’op på hesten’ og prøve igen. Den nye Børnelandsang udkommer fredag den 14. juni på alle digitale platforme.

“Vi som forældre kender måske ikke Gammelfar Musik – men det gør vores børn, bare spørg dem! Hvis de tit sidder med en iPad og enten spiller Minecraft eller ser YouTube, har de helt sikkert hørt en af hans sange”, siger Brian Jørgensen, formand for Børnekomitéen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...