Gangfællesskaber løbes i gang sidst i januar

23. december 2020 Samfund
Arkivfoto fra Ladywalk
Arkivfoto fra Ladywalk

Der er allerede gang i gangfællesskaber rundt omkring i de små lokalsamfund i kommunen. En række eksisterende fællesskaber i kommunen tilbyder forskellige former for udendørs motion, som fx gang. Nu, hvor mange andre sportstilbud er lukket, kan de små udendørs fællesskaber uden problemer overholde restriktionerne.

”Gåture i naturen, lige nu med max 10 personer og med behørig afstand, er en god mulighed i denne tid for at mødes med andre og få sig rørt. At komme ud i naturen er godt for vores fysiske og mentale sundhed. Fællesskabet er prikken over i’et – især i denne tid, hvor det er bedre at mødes udenfor end indenfor”, siger formand for Sundhedsudvalget”, Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune arbejder målrettet med at forbedre borgernes mentale sundhed og på at give alle nem adgang til mere fysisk aktivitet i hverdagen..

Det hele skydes i gang den 26. januar, hvor Sønderborg Kommune og DGI Sønderjylland inviterer til et gratis inspirationskursus, hvor alle, der allerede leder et gå-fællesskab eller har lyst til at komme i gang, kan tilmelde sig.

Her vil man få støtte og hjælp til at synliggøre allerede eksisterende fællesskaber eller til at starte et.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunen opfordrer til, at gå-fællesskaber bliver synlige via Bevæg dig for livets oversigt over gå-værter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...