Gaveidé: Billet til Ringriderfestens Tattoo-Show

5. november 2018 Kultur

Ringriderfesten i Sønderborg har netop åbnet for salget af billetter til Ringriderfestens Internationale Tattoo-Show 2019 på pladsen foran Sønderborg Slot.

Det store show med plads til cirka 2000 gæster finder sted lørdag den 13. juli.

I arrangementskomiteen arbejdes, der i disse måneder på at engagere de helt rigtige danske og internationale bands til showet, som afvikles for tredje gang. Det færdige program ventes klart i løbet af foråret.

Når Ringriderfesten i Sønderborg allerede nu har åbnet for billetsalget, sker det for at hjælpe de mange, der måske lige står og mangler en adventsgave, en julegave eller en mandelgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med andre ord: Det er altså nu, man kan sikre sig den absolut bedste plads til et arrangement, der allerede er blevet en særdeles populær Sønderborg begivenhed, skriver Ringriderfesten.

Prisen for en billet svinger fra 100 til 150 kr. plus et mindre gebyr.

Billetter købes HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...