Genbrugsbutik på 900 kvadratmeter åbner ved Center Øst

11. januar 2020 Erhverv

Lørdag den 1. februar slår kæden Kirppu dørene op i Sønderborg for endnu en af deres populære butikker. Den 900 m2 store butik kommer til at ligge ved siden af Skousen og et stenkast fra Bilka på Grundtvigs allé 202. Her vil der være rig mulighed for at gå på jagt efter lækre loppefund.

“Visionen har lige fra start været at ændre danskernes forbrugsmønstre, og det må man sige, at vores butikker har bidraget til. Vi oplever hver dag stor interesse for at købe genbrug. Efterspørgslen for genbrug og fokus på forbrug er grunden til, at vi kan blive ved med at åbne butikker rundt omkring i Danmark – og det er jo helt fantastisk”, fortæller direktør og stifter af Kirppu, Morten Bøjland og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“De mange gør-det-selv og genbrugsprogrammer, der ruller over tv’et, vækker danskernes kreativitet og lyst til at gå på loppejagt, hvilket også er grunden til, at vi nu kan åbne vores 14. butik i Danmark”, siger Morten Bøjland i en pressemeddelelse.

Er man standlejer fra den 1. februar, har man allerede mulighed for at hente prismærker og gøre sin stand klar til åbningsfesten fra lørdag den 25. januar i den nye Kirppu butik i Sønderborg.

Lop-amok – skal være nemt

Artiklen fortsætter under annoncen

Kirppu går fortsat ind i kampen om at gøre det endnu nemmere at handle i fysiske butikker. I modsætning til det online genbrugsmarked er det i de fysiske butikker muligt at se, mærke og prøve varerene inden, man køber dem, dét, mener Morten Bøjland, er en stor fordel for genbrugselskerne.

“Ambitionen er, at det skal være lige så nemt at handle genbrug, som det er at handle i et supermarked. Det skal være nemt for vores kunder at få fat i materialer til deres gør-det-selv projekter, finde det helt rigtige outfit eller få indfriet deres indre loppejæger i fysiske butikker. Med vores koncept har kunderne mulighed for at prøve tingene i vores prøverum og se varen an til forskel for det digitale genbrugsmarked”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...