Genbrugspladserne åbner for private

30. marts 2020 Samfund

Tirsdag åbner Sønderborg Forsyning de fleste af genbrugspladserne.

“Vi er parate til at modtage vores kunder igen på genbrugspladserne. Vi beder vores kunder om at have tålmodighed. Vi bliver nemlig nødt til at indføre en række regler, så vi kan holde god afstand til hinanden på pladserne”, siger direktør for Sønderborg Forsyning, Hans Erik Kristoffersen.

Sønderborg Forsyning har valgt en løsning, hvor medarbejderne er til stede og – på god sikkerhedsmæssig afstand – kan styre antallet af personer på genbrugspladserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På den måde kan vi bedst sørge for, at vi tager hensyn og passer på hinanden ved at holde afstand, samtidigt med at trafikken bliver afviklet fornuftigt” , siger Hans Erik Kristoffersen i en pressemeddelelse.

Udvidede åbningstider – ingen Adgang365

Når genbrugspladserne i Vesterlund, Guderup, Skovby, Glansager, Nørrekobbel, Skodsbøl og Gråsten åbner tirsdag morgen og formiddag, sker det således med øget bemanding. Samtidigt vil der resten af ugen være udvidede åbningstider og naturligvis begrænsninger på antallet af biler, der må være på pladsen ad gangen.

“De store genbrugspladser Glansager, Skodsbøl og Vesterlund vil have åbnet til kl. 19.00 og genbrugspladsen i Skovby åbner allerede kl. 10. På den måde håber vi at undgå alt for meget trængsel. Men der vil også være begrænsninger på antallet af biler på pladsen ad gangen”, siger Hans Erik Kristoffersen.

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk