Genbrugspladserne Corona-lukker tirsdag klokken 17

22. december 2020 COVID-19

Når de otte genbrugspladser holder fyraften tirsdag klokken 17, vil de først åbne igen med bemanding den 2. januar. Der vil dog i hele perioden, som normalt, være adgang til Skodsbøl, Vesterlund, Glansager, Gråsten og Sundeved med adgang365.

”Der er desværre konstateret Corona-smitte blandt vores medarbejdere på genbrugspladserne samtidigt med at andre medarbejdere er blevet udsat for smittefare i private sammenhænge og vi har derfor sendt en del af vores medarbejdere i isolation, mens vi venter på testsvar”, fortæller driftschef Stinne Stokkebo i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi skal naturligvis overholde myndighedernes retningslinjer og det efterlader os i den uheldige situation lige nu, at vi ikke har medarbejdere til fuldt ud at bemande genbrugspladserne”.

Normalt er den 24. – 25. – 31. december og 1. januar ordinære lukkedage, men i år bliver dagene mellem jul og nytår samt 23. december også lukkedage.

”Vi vil løbende revurdere situationen, når vi får resultaterne af de mange testsvar. Går det bedre end forventet, kan vi måske åbne nogle af genbrugspladserne lidt før” afslutter Stinne Stokkebo.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Tag på genbrugspladsen alligevel med adgang365

Med adgang365 får man adgang til genbrugspladserne uden for bemandede åbningstider. Alle der bor i Sønderborg Kommune kan tilmelde sig adgang365 via deres mobilnummer på Sønderborg Forsynings hjemmeside.

”Vi har sat ekstra kræfter ind på opgaven med at oprette nye tilmeldinger til adgang365 i disse dage, så de fleste vil opleve at få en bekræftelsesmail inden for et par timer”, fortæller kundechef Janni Jepsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man melder sig til sent om aftenen, vil tilmeldingen først blive behandlet næste dag.

Selvom genbrugspladserne ikke er åbne med bemanding, vil man stadig kunne opleve at møde medarbejdere på genbrugspladserne. Når genbrugspladserne er åbne for adgang365, skal der være medarbejdere til at håndtere det affald, som bliver afleveret, men det vil ikke være muligt at få hjælp af genbrugsvejledere.

Hold afstand på genbrugspladserne

Når du besøger vores døgnåbne genbrugspladser, opfordrer Sønderborg Forsyning til, at du altid følger myndighedernes retningslinjer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der er andre besøgende pladsen, skal du holde minimum en meters afstand og du bør altid være opmærksom på håndhygiejne efter et besøg på genbrugspladsen.

Hvis du er syg, er nærkontakt eller har symptomer, bør du blive hjemme.

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...