Genbrugspladserne i Vesterlund og Skodsbøl bliver også døgnåbne

2. februar 2018 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

De flere end 2.000 brugere af døgnåbningen på Glansager Genbrugsplads er forklaringen på, at genbrugspladserne i Vesterlund og Skodsbøl i løbet af året også bliver døgnåbne.

Besøgsstatistikken for døgnåbningen af Glansager Genbrugsplads – viser, at der siden ordningen blev indført i september sidste år, har været næsten 5.000 besøg uden for bemandet åbningstid. Heraf 753 besøg i tidsrummet mellem kl. 18 og kl. 19 – og bare ét enkelt mellem kl. 3 og kl. 4 om morgenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er helt tydeligt, at det er i tidsrummene lige før og lige efter vores bemandede åbningstider, at besøgstallene er højst. Og så er søndag den absolutte topscorer med hele 41 procent af besøgene, fortæller direktør for Sønderborg Forsyning, Lars Riemann i en pressemeddelelse. Han glæder sig over, at også flere og flere erhvervsdrivende benytter sig af tilbuddet:

”Vi kan se, at flere og flere virksomheder melder sig til, og det er vi rigtig glade for. Adgang365, som ordningen hedder, er nemlig også en oplagt mulighed for f.eks. håndværkerne”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at tilmelde dig – inden du kører af sted

Adgang365 er en succes, og rigtig mange ved nu, at det er muligt at bruge Glansager Genbrugsplads døgnet rundt. Desværre er det ikke alle, der er opmærksomme på, at man kun kan komme ind på pladsen, hvis man har tilmeldt sig ordningen hjemmefra.

”Folk tror, de kan tilmelde sig, når de står foran porten kl. 21. Det kan de ikke. Men det er virkelig nemt at melde sig til på vores hjemmeside, og man bliver oprettet som bruger i løbet af 1-2 hverdage”, siger Lars Riemann, der opfordrer alle til at tilmelde sig ordningen, så oprettelsen er på plads, når behovet opstår:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er gratis at tilmelde sig ordningen, og dit ’medlemskab’ udløber ikke. Til gengæld slipper du for stress, hvis du søndag eftermiddag står med traileren fuld af haveaffald, og klokken pludselig er 13.59”.