Gendarmstien skal repareres og sikres

15. juni 2018 Kultur
Gendarmstien blev i 2015 som den første danske rute certificeret som Europæisk Vandrevej – både på grund af dens beliggenhed, natur og standard.
Men den smukke, kystnære beliggenhed har også ulemper. Stormen i marts gav store skader på strækninger, hvor højvande og bølger slog ind, skriver kommunen i en pressemeddelelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

”Lige efter stormen blev der spærret af og repareret nødtørftigt de steder, hvor skaderne var værst. Men vi er nødt til at reparere bedre, især ved Gammelmark, Stensigmose, Skeldebro og Skeldekobbel, Sandager og Dalsgård. Samtidig er det nødvendigt at foretage kystsikring nogle steder, så vi forhåbentlig kan forebygge, at fremtidige storme anretter lige så meget skade”, siger Teknik- og Miljøudvalgets næstformand, Stefan Lydal.
Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget vil bede Byrådet om penge til reparationer og sikring.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...