Gendarmstien skal repareres og sikres

15. juni 2018 Kultur
Gendarmstien blev i 2015 som den første danske rute certificeret som Europæisk Vandrevej – både på grund af dens beliggenhed, natur og standard.
Men den smukke, kystnære beliggenhed har også ulemper. Stormen i marts gav store skader på strækninger, hvor højvande og bølger slog ind, skriver kommunen i en pressemeddelelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

”Lige efter stormen blev der spærret af og repareret nødtørftigt de steder, hvor skaderne var værst. Men vi er nødt til at reparere bedre, især ved Gammelmark, Stensigmose, Skeldebro og Skeldekobbel, Sandager og Dalsgård. Samtidig er det nødvendigt at foretage kystsikring nogle steder, så vi forhåbentlig kan forebygge, at fremtidige storme anretter lige så meget skade”, siger Teknik- og Miljøudvalgets næstformand, Stefan Lydal.
Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget vil bede Byrådet om penge til reparationer og sikring.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...