Generalforsamling: Udlejerforening sætter fokus på energiforbruget

18. marts 2019 Erhverv

Når Sønderborg udlejerforening den 25. marts har generalforsamling sættes der samtidig fokus på energiforbruget.

Sønderborg Udlejerforening er med til at holde sine medlemmer opdateret om de nyeste tiltag på energiområdet på deres generalforsamling.

Det sker ved oplæg fra Ista, SE og ProjectZero. ”

“Vores medlemmer har fokus på at spare på energien og hjælpe deres lejere til at få et bedre overblik over deres forbrug”, siger Claus Østergaard fra Sønderborg Udlejerforening og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi arbejder for at give vores medlemmer den nyeste viden, der kan hjælpe dem til bedre og mere energirigtige ejendomme. Derfor har vi inviteret de tre oplægsholdere”.

Digitaliseringen vil fremover kunne hjælpe med energibesparelser i mange ejendomme og Hans Finne Salgsdirektør fra Ista vil på generalforsamlingen fortælle om deres opsamlingssystemer og målere, der via fjernaflæsning gennem Ista-online og deres beboer app, giver lejer bedre mulighed for at følge med i sit energiforbrug og udlejer kan følge sine ejendomme. Dermed kan både lejer og udlejer hurtigere reagere inden varmeregningen bliver løber løbsk

”Vi ved at der er stor interesse for digitale løsninger og apps der gør det muligt for både lejer og udlejere at følge deres forbrug. Derfor er vi også glade for at komme til udlejerforeningens generalforsamling og præsentere vores løsninger”, siger Hans Finne, salgsdirektør fra Ista, i en pressemeddelelse.

Sønderborg Udlejerforening har igennem en lang årrække haft et godt samarbejde med ProjectZero og det er resultatet af det arbejde, som skal præsenteres på generalforsamlingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi bakker selvfølgelig op om områdets vision og derfor har vi også et godt samarbejde med ProjectZero, det kan betale sig at energirenovere når en ejendom skal vedligeholdes. Men det skal medtænkes fra starten af projektet”, siger Claus Østergaard, Sønderborg Udlejerforening.

Til generalforsamlingen vil ProjectZero gennemgå det nye digitale værktøj, som er udviklet i Sønderborg i samarbejde med udlejerforeningen.

Sønderborg udlejerforening har cirka 150 medlemmer og er en del af Danske Udlejere, som er en landsdækkende interesseorganisation for private udlejere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi understøtter vores medlemmerne med løbende information om ændringer i lovgivning og praktiske vinkler på en lang række af de problemstillinger, man kan står med som udlejer. Herudover har vi et lokalt netværk, hvor vi kan hjælpe hinanden.

Generalforsamlingen er for udlejerforeningens medlemmer, men interesserede udlejere kan kontakte Claus Østergaard via mail heise_oestergaard@mail.tele.dk, hvis de ønsker at deltage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 112, Sønderborg

Biljagt endte med en lang række sigtelser

12. maj 2021 112

SønderborgNYT fortalte tirsdag aften, at politiet havde været på jagt efter en bilist, om ikke standsede, da patruljen gav tegn til, at han skulle. Betjentene spottede bilen ved Kong Christian Den X’s Bro og gav tegn til at bilen skulle standse, men føreren trådte på speederen og kørte mod motorvejen og derfra tilbage til Sønderborg, […]

Læs mere...