Genforeningen: Trapholt Kunstmuseum laver broderi-workshop i Augustenborg

15. januar 2020 GF2020

Trapholt Kunstmuseum og tekstilkunstner Iben Høj kommer til Lones Broderi på Chr. Bachsvej i Augustenborg den 6. februar fra 18:30 – 21:30 med et stort projekt, Grænseløse Sting, der skal markere genforeningen i form af et stort fælles værk lavet af 800 mænd og kvinder I hele Danmark og syd for grænsen.

Vi ønsker derfor, at udbrede kendskabet til projektet til borgerne i Sønderborg og omegn, skriver Trapholt Kunstmuseum til SønderborgNYT. Værket bliver udstillet på Trapholt.

Workshoppen indeholder en introduktion til projektet af Trapholt og Iben Høj, der vil blive udleveret materiale til broderierne og derefter vil der blive tid til brodering og hygge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mere information om projektet kan findes på HER PÅ Trapholts hjemmeside 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...