Genforenings-stafet kommer til Nordborg – følg med direkte klokken 17:15

11. maj 2021 Sport
Foto: Arkiv, pressefoto, DGI
Foto: Arkiv, pressefoto, DGI

Som en del af fejringen af Genforeningen har DGI Sønderjylland arrangeret ‘Den Digitale Stafet 2020’ og tirsdag kommer depechen til Nordborg – og det kan du følge direkte på SønderborgNYT TV, tirsdag fra klokken ca. 17:15.

SønderborgNYT sender direkte, når depechen gives videre og skal ud på en måneds lang rejse hvor den fragtes i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber i DGI-regi til en række byer i grænselandet og du kan kan læse mere om stafetten her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stafetten, som oprindeligt blot hed Stafet 2020, skulle være løbet af stablen sidste år som en del af markering af 100-års jubilæet for Genforeningen, men den blev aflyst på grund af Corona og eftersom pandemien stadig ikke har sluppet taget i Danmark, har DGI Sønderjylland valgt at lave en digital version af stafetten i stedet – og man kan selv være med online og gå eller løbe afsted med familien fra egen hoveddør.

SønderborgNYT sendte direkte fra Nordborg og du kan se indslaget på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...