Genforenings-stafet kommer til Nordborg – følg med direkte klokken 17:15

11. maj 2021 Sport
Foto: Arkiv, pressefoto, DGI
Foto: Arkiv, pressefoto, DGI

Som en del af fejringen af Genforeningen har DGI Sønderjylland arrangeret ‘Den Digitale Stafet 2020’ og tirsdag kommer depechen til Nordborg – og det kan du følge direkte på SønderborgNYT TV, tirsdag fra klokken ca. 17:15.

SønderborgNYT sender direkte, når depechen gives videre og skal ud på en måneds lang rejse hvor den fragtes i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber i DGI-regi til en række byer i grænselandet og du kan kan læse mere om stafetten her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stafetten, som oprindeligt blot hed Stafet 2020, skulle være løbet af stablen sidste år som en del af markering af 100-års jubilæet for Genforeningen, men den blev aflyst på grund af Corona og eftersom pandemien stadig ikke har sluppet taget i Danmark, har DGI Sønderjylland valgt at lave en digital version af stafetten i stedet – og man kan selv være med online og gå eller løbe afsted med familien fra egen hoveddør.

SønderborgNYT sendte direkte fra Nordborg og du kan se indslaget på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...