Genvalg i landets største forening – Sygeforsikringen “danmark”

20. januar 2018 Samfund

Kristian Pallesen, Sletmarken, Broager, Karin Dall, Ulvedalen, Sønderborg, Sieghard Sørensen, Ulkebøl, og Jette Reinquist Hansen, Padborg, er på medlemsmødet i aftes i Tønder genvalgt til det sønderjyske repræsentantskab i Sygeforsikringen ”danmark”, der er landets største forening og her i kommunen har lidt over 40 procent af borgerne som medlem, helt præcist 31.

Artiklen fortsætter under annoncen

232 medlemmer.

Kristian Pallesen er formand for den Syd- og sønderjyske afdeling, og han er sønderjysk repræsentant i foreningens hovedbestyrelse, der sikrer, at de i alt 2,4 millioner medlemmer får lidt over 90 øre af hver kontingentkrone betalt tilbage i form af tilskud. Karin Dall er medlem af medlem af lokalbestyrelsen for Syd- og Sønderjylland.

“Foreningen skal ikke tjene penge på medlemmerne. Det eneste formål er at hjælpe medlemmerne med at passe på helbredet ved at give tilskud. Og vi kan glæde os over, at den ide interesserer stadig flere. Vi er 5.000 flere end for et år siden og nu over 327.000 i afdeling Syd- og Sønderjylland, heraf godt 97.000 i Sønderjylland”, siger Kristian Pallesen i en pressemeddelelse.

Meld dig ind mens du er rask.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk