Genvind kontrollen over vægt, helbred og glæde i hverdagen

5. februar 2020 Samfund

Vi hører det ofte: 30 minutters motion om dagen gør dig sund, men det er urealistisk for langt de fleste, fortæller to eksperter, som har hjulpet mere end 9.000 kvinder med at stå stærkere og komme i form.

“Bevægelse skal være noget, vi ikke kan lade være med. Det skal være noget vi gør af lyst, ikke af pligt. Noget vi kan gennemføre, uanset hvor lidt overskud eller tid vi har. Noget, der ikke bliver gjort til et kæmpe projekt oppe i hovedet” fortæller Anna Bogdanova i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er specialist i træning, kost og sundhed.

I et foredrag i Farverihallen på EUC Syd den 2. marts klokken 19 op med alle dogmatiske regler for, hvad du skal og bør og har gjort det til deres speciale at gøre livsstilsændringer til noget, som alle kan finde ud af.

I dette foredrag får du et unikt indblik i deres metode, som har hjulpet tusindvis af kvinder til at blive fri for skavanker, smerter, overvægt og stress. Det handler nemlig ikke om besværlige kost dogmer eller tidskrævende udmattende træning.

Anna Bogdanova og Louise Berner kombinerer den seneste forskning med almindelig sund fornuft og menneskelig indsigt, til en cocktail af hverdagsnemme tiltag, som skaber store forandringer, når de laves kontinuerligt.

Du vil få deres mest virksomme værktøjer til at få mere energi og overskud også på den korte bane. Der vil undervejs være øvelser, hvor du på egen krop kan mærke, at det er nemmere at slippe træthed og smerter og finde styrke og overskud, end du hidtil har troet var muligt.

Prisen for at deltage er 125 kroner og billetterne køber du i Helsam.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk