Gerhard Bertelsen: Køreplanerne for Vækstrådet ligger klar

17. marts 2018 Erhverv

Erhvervsudvalgsformand Gerhard Bertelsen er blevet sat grundigt ind i Vækstrådets opgaver og han fortæller, at fremtidens opgaver kan deles op i tre søjler.

“For det første skal vi fortsætte med at levere super god service til iværksættere uanset om de vil boltre sig i industrien, detailhandlen eller med servicefagene”, siger Gerhard Bertelsen til SønderborgNYT.

“Vi skal igen have rigtigt meget fokus på de små og mellemstore virksomheder og prøve på at hjælpe dem med det, som de beder om hjælp til”, siger han videre.

Når man følger med i tv-serien Løvens Hule, så er det ret tydeligt, at der er flere små og mellemstore virksomheder, der kan have brug for kapital for at tage de næste skridt

“Der er virksomheder, som skal bruge penge for at udvikle sig yderligere og vi skal prøve om vi kan hjælpe dem med at finde vej til pengene”, siger Gerhard Bertelsen.

Erhvervsudvalgsformanden understreger, at enhver form for virksomhed tæller.

“Om det er industri, detailhandel eller servicebranchen er ikke det vigtige, fordi hver en arbejdsplads tæller”, siger Gerhard Bertelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For år tilbage var der allermest fokus på industrivirksomheder og underleverandører.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...