Gerhard Bertelsen: Køreplanerne for Vækstrådet ligger klar

17. marts 2018 Erhverv

Erhvervsudvalgsformand Gerhard Bertelsen er blevet sat grundigt ind i Vækstrådets opgaver og han fortæller, at fremtidens opgaver kan deles op i tre søjler.

“For det første skal vi fortsætte med at levere super god service til iværksættere uanset om de vil boltre sig i industrien, detailhandlen eller med servicefagene”, siger Gerhard Bertelsen til SønderborgNYT.

“Vi skal igen have rigtigt meget fokus på de små og mellemstore virksomheder og prøve på at hjælpe dem med det, som de beder om hjælp til”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man følger med i tv-serien Løvens Hule, så er det ret tydeligt, at der er flere små og mellemstore virksomheder, der kan have brug for kapital for at tage de næste skridt

“Der er virksomheder, som skal bruge penge for at udvikle sig yderligere og vi skal prøve om vi kan hjælpe dem med at finde vej til pengene”, siger Gerhard Bertelsen.

Erhvervsudvalgsformanden understreger, at enhver form for virksomhed tæller.

“Om det er industri, detailhandel eller servicebranchen er ikke det vigtige, fordi hver en arbejdsplads tæller”, siger Gerhard Bertelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For år tilbage var der allermest fokus på industrivirksomheder og underleverandører.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...