Gislev-rejsende lettede lørdag formiddag fra Sønderborg Lufthavn

6. maj 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag morgen var rejseproducent Eddy Hermeling i fra Gislev Rejser i Sønderborg for at sende det første hold turister fra Sønderborg Lufthavn til Toscana.

“Vi har for en uge siden sendt et hold derned i bus og de tager med Alsie Express tilbage, så vi ikke skal betale for at sende et tomt fly hjem”, siger Eddy Hermeling til SønderborgNYT.

Gislev Rejser er især kendt for deres 71 år med busrejser.

Christian Berg, Lone M. Koch og Eddy Hermeling byder de rejsende til den første Sønderborg-Toscana-rejse velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er lidt sjovt, vi stadig forbindes med busrejser. Vi har mange flere flyrejser end busrejser”, siger rejseproducenten.

Gislev Rejser sender også turister ud af landet via lufthavnene i Aalborg, København og Odense.

“Vi har det fint med at bruge de mindre lufthavne og min idé med at samarbejde med Alsie Express i Sønderborg har sønderjyderne taget godt imod”, siger Eddy Hermeling.

Glæde i Sønderborg

“I Alsie Express er vi selvfølgelig glade for at flyve til Toscana med passagerer”, siger direktør Lone M. Koch til SønderborgNYT. Foreløbig er der aftalt 25 afgange fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og lufthavnsdirektøren ser også positivt på samarbejdet med Gislev Rejser:

“Jeg er glad for, der kommer mere trafik i lufthavnen og det er jo sådan, at mere trafik avler endnu mere trafik”, siger Christian Berg til SønderborgNYT.

Fra kl. 8 og en lille time frem tjekkede passagarerne ind, fik boardingpas, et smil og et par rundstykker med ind i den del af lufthavnsbygningen, der i dagens anledning var reserveret alene til Toscana-rejsende – og senere på formiddagen var de i luften med kurs fra Als til Italien.

Artiklen fortsætter under annoncen

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...