Giv dig selv syv timer i mindfulness-stilhed på Nygaard

11. august 2016 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lørdag den  17. september kan du opleve en Stilledag ved Nygaard – og det er Mindfulness-instruktør Kari Bjerke, der er vært. Her er der en mulighed for at få syv timer i stilhed, hvor du kun skal tage vare på dig selv og dine egne behov.

Her får du tid til at lade op.

Måske kan det give mening for dig, at du bare for en enkelt dag træder et skridt væk fra højhastighedslivet og bruger al din opmærksomhed på dig selv, på at finde frem til, hvordan du egentlig har det, når der ikke er al mulig støj omkring dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_0699-300x200“Dagen vil foregå i stilhed. Trods det er meget uvant for de fleste af os at være stille, når vi er sammen med andre, kan det være en stor berigelse at være “fri” for small-talk i et antal timer”, siger Kari Bjerke til SønderborgNYT..

Artiklen fortsætter under annoncen

Du vil på denne måde være sammen med andre, men i stilhed. Du vil opleve den gave, det kan være, at være i et fællesskab med andre, som har samme ønsker om at fokusere på at kigge indad og i stilhed

Der frisk kaffe, te, vand, frugt og sunde snack i alle pauser.

Frokosten har du selv med.

Tilmelding kan ske HER

Læs om oplevelser fra En Stilledag HER

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...