Giv en revyoplevelse i julegave

20. november 2019 Kultur

Her får du alletiders julegaveidé til manden, konen, onklen, tanten eller en helt anden du vil glæde, der kan sætte gang i lattermusklerne og sent vil blive glemt!

Bestil et gavekort til ham eller hende, der fortjener at få et godt grin til næste års revyshow.

Der er garanteret latter uden grænser, skriver revyen.

Det hele begyndte i 1982

I sommeren 1982 var Johnna og Leif Maibom initiativtagere til det, der senere blev til Sønderborg Sommer Revy.

En flok glade revyamatører kastede sig hovedkuls ud i et projekt, de ikke selv anede hvor skulle ende. Nu ved vi, at det aldrig endte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Johnna op Leif Maibom kørte som revy- og ægtepar revyen i 36 år, og så den vokse fra ‘Ingenting til det dobbelte’, som de kaldte revyens jubilæumsborg i anledning af 25 års jubilæet. Revyen startede som en lille lokalrevy, og blev gennem årene til landets 3. største revy.

Revyen havde nemlig stort set vokseværk i alle årene, dog med et lille dyk i starten af 90´erne, og revyen nåede sit foreløbige højdepunkt i 2017 med næsten 26.000 tilskuere.

Og netop 2017 blev det store vendepunkt i revyen. Leif og Johnna Maibom indgik en aftale om et generationsskifte med Jeanne Boel og Klaus Kristensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2020 er skiftet gennemført, og Johnna og Leif Maibom træder helt ud af den daglige ledelse.

Du kan købe gavekort HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...