Glæd dig bare – der er masser af nyheder i Universe

24. januar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Oplevelsesparken Universe byder i 2017 på masser af nyheder: Europas måske største Virtual Reality oplevelse, Skandinaviens største Dahlia park og Danmarks hyggeligste elbilbane er blandt nyhederne.

Torben Kylling Petersen glæder sig til at vise den nye kinesiske have frem. Haven får en kopi af Bitten Clausens kinesiske hus. Foto: Universe

Artiklen fortsætter under annoncen

Science parkens fornemste opgave er at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. I 2017 kommer teknologien i højsædet, når parken åbner en ny Virtual Reality udstilling på 400 m2.

Udstillingen byder på 11 rum med forskellige oplevelser og spil, her i blandt det verdensberømte Minecraft. Der kan også køres ræs, med og mod de andre, i Raceroom eller hvad med at udfordre hjernen ved at ”gå planken ud” eller bliv en ny Van Gogh i Google Tilt Brush.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Asien kan man opleve VR i arkader, men vi har ikke fundet nogen samling af VR oplevelser i Europa, der er større end vores”, siger Torben Kylling Petersen, administrerende direktør i Universe.

2017 byder også på nyheder for Universes yngste gæster, der kan teste deres køreevner og viden om elbiler på vores nye elbil-bane.

Universe byder i den nye sæson også på en Full Dome filmoplevelse i en 360 grader rejse ud i solsystemet.

Trænger man til en mere jordnær oplevelse kan man sætte sig i en kopi af Bitten Clausens kinesiske hus, i den nyanlagte kinesiske Have, hvor man kan nyde de mange asiatiske planter og træer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra juli måned kan man i parken også opleve 3500 dahliaer i 350 forskellige sorter og et væld af farver og former. Det er Skandinavien største samling af dahliaer.

“Vi er meget, meget stolte over at kunne præsentere det største nyhedsprogram siden indvielsen af vores udstillingsbygning. Disse nye attraktioner vil give ekstraordinære oplevelser til store og små, ældre som unge samt endnu flere grunde til, at hele familien tager en tur i Universe”, siger Torben Kylling Petersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som noget nyt lancerer Universe også en APP til telefonen og den åbner for endnu flere oplevelser og aktiviteter i parken.

Direktør Torben Kylling Petersen slipper sine Minecraft-evner løs i den store VR udstilling. Foto: Universe

Artiklen fortsætter under annoncen

Via Appen kan man skyde med vandkanoner, lave sæbebobler eller skrive sine egne vandbeskeder i det helt unikke Watermark. Man kan også finde parkens små finurlige historier ved gå på skattejagt via APPen.

“Vi skal styrke attraktiviteten af Als som en interessant destination. Når vi styrker Universe med nye attraktioner, så gør vi også Als mere spændende for turister”.

“Investeringerne i årets nyheder er vores måde at hilse flere turister velkommen på og samtidig bakke op om udviklingen af et nyt ferieresort på Nordals”, siger Torben Kylling Petersen.

Universe Science Park kort fortalt

Universe er en science og oplevelsespark ved Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til viden. Universe har i løbet af sæsonen masser af events og spændende oplevelser for både børn og voksne. I løbet af dagen kan man se det helt fantastiske science show, møde Robotten Robert og måske bygge sin helt egen raket samt mulighed for at udforske parkens andre attraktioner, blomster og nyheder.

Se mere på www.universe.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Cristian Oprea er videre i X Factor

24. februar 2024 Kultur

Fredag aften var Cristian Oprea fra Sønderborg for første gang på livescenen i X Factor og det var med nummeret Halskæde af Guldimund – og på tilskuerrækkerne sad begge hans forældre. Da fredagens udsendelse nåede til afgørelsen var Cristian Oprea den sidste deltager, som efter tilfældig rækkefølge, blev sendt videre til endnu en uge i […]

Læs mere...