Glæde hos Alsie Express over nye flyruter ud af Københavns Lufthavn

27. april 2015 Erhverv

Det sønderborgske flyselskab Alsie Express har siden april måned landet i den internationale del af Københavns Lufthavn og dermed blot 35 minutter fra turen videre ud i resten af verden, da Alsie Express fly bliver parkeret ved gate A7 og A9, og dermed blandt de gates, som de internationale flyforbindelser benytter.

Netop nu går det stærkt i Københavns Lufthavn og selskaberne udvider med flere internationale destinationer og større fly og Københavns Lufthavn har nu ruter til ikke mindre end 154 destinationer, blandt andet nye ruter til de gamle dansk-vestindiske øer der fra efteråret kan nås direkte fra København. Samtidig kommer der flere afgange til europæiske byer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marketingchef Jan Jørgensen fra Alsie Express glæder sig over de nye ruter ud af København:

– Lige nu er det primært det lokale erhvervsliv der benytter vores luftbro til København, og med de nye ruter håber vi på en øget interesse blandt familierne om hurtigt at komme til København, ” fortæller Jan Jørgensen fra Alsie Express til SønderborgNYT og fortsætter:

– Vi lander jo faktiske midt i transithallen og dermed tæt på de øvrige gates og dermed adgangen til hele verden – og kun 35 min. fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

alsie-express-ATR-start-800px

Den 1. december i år kommer megajumboen A380 til København for første gang og indsættes i fast rutefart mellem København og Dubai med ikke mindre end 615 sæder.

– Vi er jo lidt fly-nørder hos Alsie Express og derfor syntes vi det er spændende og en fantastisk mulighed for at prøve en tur med en A380 som er et fly i absolut særklasse og jeg ser selv frem til at se det fantastiske fly i Københavns Lufthavn, ” slutter Jan Jørgensen fra Alsie Express.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afhængig af billettypen koster det i dag mellem 495 kr. og 1.325 kr. at benytte luftbroen mellem Sønderborg og København med Alsie Express.

alsie1

Denne artikel er sponsoreret af Alsie Express.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...