Glæde på Posthuset i Kløvermarken – 250 kasser øl står klar

18. maj 2020 Erhverv

Mandag kom der både liv og glæde i værtshuset, Posthuset, i Kløvermarken i Sønderborg og det skyldes naturligvis at to måneders Corona-lukning er slut. Nu kan gæsterne mødes og selvom der er nogle regler om afstand, så kiggede folk indenfor.

“Nu kan folk blive sprittet både udvendig og indvendigt og med flere end 250 kasser øl på lager, så kommer ingen af mine gæster til at mangle en pilsner”, siger værtshusejer Dorthe Bull til SønderborgNYT.

Hun fortæller videre, hun er gald for endelig at kunne åbne og at stemningen i værtshuset er rigtig god.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mange af mine stamgæster har trængt til, at vi åbnede igen. Mange af dem er jo enlige og og de har manglet at kunne mødes med andre”, siger hun og tilføjer:

“Og det er jo ikke dem alle, der kommer for at drikke øl. En del får en sodavand eller en kop kaffe. Vi forlanger jo ikke, at der skal drikkes pilsnere”.

En af gæsterne glæder sig over, det igen er muligt at slå et smut ind på Posthuset:

“Selvfølgelig er det billigere at drikke en øl derhjemme, men det er altså ikke særligt socialt at sidde alene”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...