Glædelig Jul og Godt Nytår fra SønderborgNYT

22. december 2021 Erhverv

Kære læser og samarbejdspartner,

Først og fremmest – tak fordi du læser med – vi er stolte af, at vi fortsat får flere læsere til vores artikler og web-tv indslag.

2021 var på mange måder et spændende år for SønderborgNYT, hvor vi kan glæde os over en fortsat stigning i antallet af læsere på tværs af vores forskellige platforme, nye samarbejdspartnere og kunder samt et år, hvor vi for alvor fik prøvet en masse forskellige web-tv-koncepter, blandt andet i forbindelse med dækningen af kommunalvalget, sendt fra vores midlertidige tv-studie i Borgen Shopping.

Det var også et år, hvor Corona-pandemien fortsat var en del af alles dagligdag med mange udfordringer og konsekvenser, der har krævet meget nytænkning og innovation for alle vores samarbejdspartnere – og på SønderborgNYT.

Et nedlukket detailliv i årets første måneder betød blandt andet, at vi lancerede Facebook Live Shopping, som blev en stor succes for vores kunder – og ikke mindst en kæmpe succes for vores læsere og seere på SønderborgNYT.

Velkommen til Alexander

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2021 bød vi også velkommen til Alexander, som i september måned startede som producer på vores live web-tv udsendelser, og han har sørget for, at blandt andet vores valgdebat-udsendelser blev afviklet med perfekt billede og lyd.

Tak for samarbejdet i 2021

Særligt er vi glade for – og ydmyge over – vores mange samarbejdspartnere og annoncører som – trods et særdeles vanskeligt Corona-år – fortsat bakker op omkring SønderborgNYT med kommercielle aktiviteter, som sikrer, at vi fortsat kan give Sønderborgenserne gratis lokale nyheder – og nu også med masser af direkte web-tv, hvilket ikke kan lade sig gøre uden den store, lokale opbakning, da SønderborgNYT fortsat er 100 procent annoncefinansieret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere læsere og flere web-tv seere i 2021

Et par highlights fra 2021 fortæller om, at vi – indtil nu i 2021 – er i daglig kontakt med omkring 42.000 læsere på tværs af vores platforme. Alene i november fulgte lidt over 46.000 hver dag SønderborgNYT på web, mobil, tablet samt vores sociale mediekanaler.

Vi glæder os også over, at vores web-tv satsning bliver taget godt i mod af vores læsere og seere og indtil nu har der været startet over 730.000 web-tv indslag i 2021, og at det er lykkes at flytte omkring halvdelen af vores web-tv trafik fra vores sociale mediekanaler til vores egen web-tv platform, som vi introducerede i foråret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Web-tv er fremtiden – både redaktionelt og kommercielt

I 2022 fortsætter vi vores satsning på web-tv. Vi har nu investeret på den anden side af en halv million kroner i markedets bedste og mest professionelle web-tv-teknik, hvor vi, blandt andet, kan sende direkte web-tv fra hele Sønderborg-området, som vi eksempelvis gjorde på valgdagen, hvor vi sendte direkte fra alle valgsteder i hele Sønderborg og fulgte den lange og spændende valgnat – som blev til en valgmorgen – direkte fra valgcafeen i Sønderskov-Skolen.

Hvis alt går som planlagt, vil vi i løbet af 1. kvartal 2022 indrette os i nye lokaler, centralt i Sønderborg, hvor vi også vil etablere vores faste tv-studie, og vi er i fuld gang med at udvikle vores nye web-tv format ’SønderborgNYT i dag’, som vi regner med får premiere i starten af 2. kvartal 2022.

Red Barnet får økonomisk håndsrækning

Som altid har vi – i anledningen af julen – valgt at donere et kontant beløb til en lokal, frivillige forening i stedet for en julehilsen til vores kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser.

I år har vi valgt at tilgodese den lokale afdeling af Red Barnet i Sønderborg, som arbejder for at give udsatte børn og unge i Sønderborg kommune gode oplevelser i en ofte svær hverdag.

Glædelig Jul – Godt Nytår

Du og dine ønskes en Glædelig Jul og et Godt Nytår med ønsket om, at vi alle – trods høje Corona-smittetal – hurtigt kommer tilbage til en normal hverdag igen.

De Bedste Hilsner fra

Ole, Alexander og Michael

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...