Glimrende start på OMBOLD-træningen

OMBOLD-spillerne. Pressefoto
OMBOLD-spillerne. Pressefoto
25. oktober 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Hele 16 spillere mødte op, og der blev løbet, kæmpet, grinet, driblet og scoret mål, og alt var lige præcis, som det skulle være.

Bo Mortensen, der er træner for det nye OMBOLD-hold, var også imponeret over spillernes gå-på-mod. Han sagde flere gange, at spillerne også kunne spille bolden tilbage og tage det lidt roligt. Men fodbold handler jo om at angribe, score og have det sjovt, og det var præcis, hvad spillerne gik efter, skriver arrangørerne, Sønderborg Boldklub.

Efter træningen var der kaffe, kage og hygge for spillerne i Sønderborg Boldklubs klubhus, og her var der bred enighed om, at spillerne allerede så frem til næste træning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Træningen var samtidig den første træning i projektet ‘Inklusion i fodbold Danmark’, hvor vi i samarbejde med DBU, landets kommuner og lokale fodklubber vil have flere, der normalt ikke opsøger de traditionelle idrætsforeninger, i gang med at spille fodbold – for fodbold skaber fællesskab og glæde.

Dergham A. Rahman som er formand i Sønderborg Boldklub er meget stolt af at klubben tager et kæmpe socialt ansvar i Sønderborg Kommune ved at tilbyde det nye fodboldkoncept Ombold i foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Udover at tilbyde fodbold aktiviteter for børn, unge og voksne på alle niveauer, så har vi også Para-fodbold, Fodbold for hjertet og nu også Ombold. Foreningslivet kan skabe rigtig mange gode værdier og det gælder om at gøre brug af det. I vores forening er fodbolden for alle”, siger formanden.

Målgruppen for projektet er mennesker i udsatte positioner, for eksempel psykisk sårbare, hjemløse eller misbrugere. Kort sagt er alle, der af det ene eller anden grund ikke opsøger de traditionelle idrætsforeninger, velkomne til OMBOLD-træningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...