God nyhed for Work & Travel folket der vil til Australien

10. marts 2015 Uddannelse

Som noget helt nyt kan ALOTT nu tilbyde de unge et job i Australien før de rejser fra Danmark, så de kender deres arbejdsgiver og arbejdsforholdene allerede når de første gang sætter fod på australsk jord.

Deltageren får ud fra deres ansøgning en skype-samtale med en interesseret arbejdsgiver. Til denne samtale er den unge blevet guidet og forberedt grundigt, for at forbedre muligheden for at få jobbet i hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Joan Lott Carlsen sikrer trygheden for unge, der vil opleve Australien.

Joan Lott Carlsen sikrer trygheden for unge, der vil opleve Australien.

Dette medvirker til at give en større tryghed hjemmefra, inden de på egen hånd, skal til det store land på den anden side af jorden.

Travel ALOTT er en danskejet rejsevirksomhed, der hjælper unge fra hele landet med at arrangere deres drømmerejse. Med hjælp fra et rejseselskab, opnår de en større tryghed både inden og under deres rejse. 

Work & Travel er et populært rejsekoncept. Her kombinerer den unge lønnet arbejde og oplevelser på rejsen, som gør det muligt, at tjene penge til fornøjelser og oplevelser. Hidtil har de unge først kunnet søge jobs efter deres ankomst til Australien via firmaets jobservice i Sydney.  

Det har for mange været en usikkerhedsfaktor, som har været svær at leve med.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk