Goddag- og farvel-reception: Brian Johansen overtager PA Syd

28. februar 2019 Erhverv

Torsdag holdt Paul Jørgensen og Brian Johansen en fælles reception i Foyeren ved Sønderborg Teater. Forklaringen er, at Paul Jørgensen stopper arbejdslivet og Brian Johansen overtager alle de opgaver, som Paul Jørgensen har med sit – og nu Brian Johansens PA Syd.

“Jeg har valgt at stoppe arbejdslivet og jeg synes, jeg gennem rigtigt mange år har gjort mit”, siger Paul Jørgensen fra firmaet PA Syd. Torsdag kunne han nyde at se, der virkeligt var mange, der kom for at sige tak for indsatsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kom rigtigt mange mennesker fra byens kulturliv og de allesammen har været rigtigt glade for Paul Jørgensen, der ifølge dem, altid var parat til at rykke ud, når der var brug for hans hjælp og ekspertice. Også med meget kort varsel.

Brian Johansen vil fremover være den, der tager Paul Jørgensens telefon 4011 0579 og svarer på mail paul@pasyd.dk, pasyd@pasyd.dk

Brian Johansen, som er ejer af BJ Lys har været i samme branche i 26 år og han har de seneste 18 år stået for lyd og lys til Sønderborg Sommer Revy.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg håber i tager godt imod Brian Johansen”, siger Paul Jørgensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Sønderborg, Debat

Debat: SF-medlem er træt af dårlig belægning i gågaden, Sdr. Havnegade og på Strandpromenaden

22. marts 2023 Sønderborg

Erik Bach, medlem i SF, Sydals, skriver: Der tegner sig et billede af Sønderborgs veje. Hvad sker der lige? Kører man over Dybbøl ligger chaustenene som hø og hakkelse. Det kunne man have gjort bedre. Så tager man Sdr. Havnegade. Her flyder chaustenene, når det er højvande. Her ville brosten være bedre. Så tager man […]

Læs mere...