Goddag- og farvel-reception: Brian Johansen overtager PA Syd

28. februar 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag holdt Paul Jørgensen og Brian Johansen en fælles reception i Foyeren ved Sønderborg Teater. Forklaringen er, at Paul Jørgensen stopper arbejdslivet og Brian Johansen overtager alle de opgaver, som Paul Jørgensen har med sit – og nu Brian Johansens PA Syd.

“Jeg har valgt at stoppe arbejdslivet og jeg synes, jeg gennem rigtigt mange år har gjort mit”, siger Paul Jørgensen fra firmaet PA Syd. Torsdag kunne han nyde at se, der virkeligt var mange, der kom for at sige tak for indsatsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kom rigtigt mange mennesker fra byens kulturliv og de allesammen har været rigtigt glade for Paul Jørgensen, der ifølge dem, altid var parat til at rykke ud, når der var brug for hans hjælp og ekspertice. Også med meget kort varsel.

Brian Johansen vil fremover være den, der tager Paul Jørgensens telefon 4011 0579 og svarer på mail [email protected], [email protected]

Brian Johansen, som er ejer af BJ Lys har været i samme branche i 26 år og han har de seneste 18 år stået for lyd og lys til Sønderborg Sommer Revy.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg håber i tager godt imod Brian Johansen”, siger Paul Jørgensen.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...