Godt besøgt Isfestival

30. november 2019 Kultur

Lørdag blev der skabt kunstværker ud af store isblokke i Nordborg og børn havde også muligheden for selv at lave mindre skulpturer – og desuden var der boder, hvor der blandt andet kunne købes pandekager, ringriderpølser, kaffebønner og også billetter til Nordborg Musikfestival.

“Det er lækkert, her er så mange og når I bakker op, så er det med til at skabe liv”, sagde borgmester Erik Lauritzen, som i dagens anledning var blevet udstyret med en megafon, så alle på pladsen ved Kvickly og Netto i Nordborg kunne høre ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er tredje gang, der er Isfestival, så nu kan vi kalde det for en tradition og i år er der også et Verdensmål-telt med og jeg ser at Isdronningen også er her”, sagde borgmesteren.

Både voksne og børn så ud til at nyde nogle kolde solskinstimer, hvor det meste handlede om is.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...