Gør dig klar til at deltage i MGP22 – tag på workshop i Alsion

17. juni 2021 Kultur
Er du mellem 9 – 13 år og bor i Sønderborg Kommune, så har du nu mulighed for at komme i betragtning som deltager på MGP22 Workshoppen den 1 juli i Alsion.
DR plejer at få omkring 300 bud på sange til programmet og de er hovedsageligt fra København- og Aarhusområdet. Der er mangel på drengesangere til programmet og DR vil også rigtig gerne se piger, som kan spille på guitar, bas eller trommer.
Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg er der mulighed for at give et boost til sangskrivningen, skriver House of Creativity i et Facebookopslag..
Så skulle du kende et talent, som har noget fedt at byde på i forhold til sangskrivning eller sang og musik og kunne få gavn og glæde af at besøge Workshoppen og få mere blod på tanden til at deltage i MGP 2022 så sig endelig til.
Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til Oliver Jon Christensen, House of Creativity, på mailadressen olch@sonderborg.dk
Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...