Gør dig klar til at deltage i MGP22 – tag på workshop i Alsion

17. juni 2021 Kultur
Er du mellem 9 – 13 år og bor i Sønderborg Kommune, så har du nu mulighed for at komme i betragtning som deltager på MGP22 Workshoppen den 1 juli i Alsion.
DR plejer at få omkring 300 bud på sange til programmet og de er hovedsageligt fra København- og Aarhusområdet. Der er mangel på drengesangere til programmet og DR vil også rigtig gerne se piger, som kan spille på guitar, bas eller trommer.
Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg er der mulighed for at give et boost til sangskrivningen, skriver House of Creativity i et Facebookopslag..
Så skulle du kende et talent, som har noget fedt at byde på i forhold til sangskrivning eller sang og musik og kunne få gavn og glæde af at besøge Workshoppen og få mere blod på tanden til at deltage i MGP 2022 så sig endelig til.
Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til Oliver Jon Christensen, House of Creativity, på mailadressen olch@sonderborg.dk
Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...