Gør dit liv skønnere på Mette Skovmands yoga-hold

11. marts 2016 Erhverv

Hvis du overvejer at være med til en af de mange former for yoga – eller måske flere – så giver det rigtig god mening at kigge indenfor hos MS Yoga i smøgen ved Click i Jernbanegade, hvor Mette Skovmand har flere former for yoga på hylderne. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/03/IMG_0109-300×270.jpg” alt=”mette skovmand” width=”300″ height=”270″ />

De mennesker, der går til yoga i MS Yoga er mænd og kvinder mellem 17 og 80 år.

Yoga er en vej til nærvær og glæde. Du kan nyde, at du styrker dine muskler, øger din fleksibilitet og reducerer gener og smerter i “computerkroppen”. Mærke, hvordan yoga’en lidt efter lidt styrker dit parasympatiske nervesystem, som hjælper kroppen til at geare ned og finde ro.

Hjem fra Kina

Mette Skovmand har boet i Kina i tre år og det var i det store land, hendes interesse for yoga og dens filosofi for alvor tog fart.

“Jeg deltog på rigtigt mange kurser og tog så til Thailand for at få en yoga-læreruddannelse”, siger Mette Skovmand til SønderborgNYT. Senere tog hun flere ture til Thailand for at lære endnu mere. Blandt andet åndedrætsteknikker.

“Og så har jeg været med i mange workshops, hvor de store yogamestre lærte fra sig”, siger den rutinerede yga-kvinde.

Yoga er godt for enhver, der har lyst til at være med.

Mette Skovmand har yoga-forløb, der kan gøre dit liv meget skønnere.

Mette Skovmand har yoga-forløb, der kan gøre dit liv meget skønnere.

“Jeg tilbyder Yoga og Pilates. Det sidste går ud på at styrke mavemuskler og bækkenbund. Man kan også prøve Pi-Let, der en fusion af Pilates og ballet”, siger Mette Skovmand, der har haft lokalet i Jernbanegade siden september.

Den nyere Yin-yoga er en yogaform, der styrker bindevævet.

“Der er rigtigt meget energi i bindevævet og det er også det, som akupunktører og zoneterapeuter arbejder med”, siger hun.

Du kan finde kontaktoplysninger og mange flere oplysninger her på MS YOGA

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk