Golf: Fredag og lørdag spilles der Nordborg Open

4. september 2020 Kultur

Nordborg Golfklub tager fredag hul på årets store begivenhed – Nordborg Open for 11. gang på Linak Course og det er en utrolig populær turnering hos klubbens medlemmer og ikke mindst er bestyrelsen glade for det store antal spillere fra andre golfklubber. I år er der spillere fra hele 25 forskellige klubber.

Der er der mange fine præmier på spil, og vi er meget taknemmelige for den støtte vi har fået fra rigtig mange sponsorer, lokale som landsdækkende virksomheder, skriver golfklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er igen i år en Hole in One-præmie på vores hul 15, som er et par 3 hul. Den første som slår bolden i hul på første slag får 150.000 kroner kontant. Og der en chance begge dage.

Sponsor for Hole in One-konkurrencen er Nybolig Guderup ved Ole Bredgaard.

Ligeledes har vi en elcykel til en værdi af 20000 kr. som Hole in One-præmie på hul 4 og cykelsponsor er Fri BikeShop i Sønderborg.

Bestyrelsen håber naturligvis, at det endelig lykkes at få udbetalt en Hole in One-præmie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er naturligvis ikke kun præmierne der gør at spillere melder sig til år efter år.

En golfturnering over to dage er et stort socialt arrangement med en masse hygge under og efter golfrunderne. I og omkring klubhuset vil der være mulighed for få mad og drikkevarer og der er hen over de to dage en puttekonkurrence, som afsluttes med finale lørdag aften.

Vores greenkeepere og frivillige arbejder på, at banen vil stå knivskarp til turneringen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...