Golfklubben er helt klar til Nordborg Open

16. juli 2019 Kultur

Nordborg Golfklub og  Better Energy har den 2. og 3. august inviteret til årets store begivenhed i Nordborg Golfklub, Nordborg Open.

Det er en utrolig populær turnering hos klubbens medlemmer og ikke mindst er vi glade for det store antal spillere fra andre golfklubber som deltager, skriver golfklubben.

Vi har plads til i alt 164 spillere og der gik kun 4 ½ time før turneringen fuldtegnet.

Det er absolut rekord og der er spillere på venteliste.

28 forskellige danske klubber er repræsenteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er der mange fine præmier på spil, og vi er meget taknemmelige for den støtte vi har fået fra rigtig mange sponsorer, lokale som landsdækkende virksomheder.

Vi har igen i år en Hole in One præmie på vores hul 15 som er et par 3 hul. Den første som slår bolden i hul på første slag får 150.000 kroner kontant.

Og der en chance begge dage.

Sponsor for Hole in One konkurrencen er Nybolig Guderup ved Ole Bredgaard.

Vi håber naturligvis at det endelig lykkes at få udbetalt en Hole in One præmie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er naturligvis ikke kun præmierne der gør at spillere melder sig til år efter år.

En golfturnering over to dage er et stort socialt arrangement med en masse hygge under og efter golfrunderne.

I og omkring klubhuset vil der være mulighed for få mad og drikkevarer og der afvikles hen over de 2 dage en puttekonkurrence som afsluttes med finale lørdag aften.

Velplejet golfbane

Vores greenkeepere og frivillige arbejder på at banen vil stå knivskarp til turneringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordborg Golfklubs bane Linak Course har gennemgået en større renovering, som vi har kaldt Projekt 25. Banen er blevet drænet så vi kan spille hele året. Ligeledes er er sket mange ændringer på rigtig mange huller, så det er en fantastisk spændende bane vi har fået. Det er noget som medlemmerne er rigtig glade for, og helt sikker vil det være med til at øge antallet af golfspillere som besøger vores klub de næste mange år.

Alle er velkommen til at komme forbi de to dage. Der er gratis adgang og der kan købes drikkevarer og pølser fra grillen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...