Golfkvinder atter i top i kampen mod brystkræft

13. september Samfund

Kvinderne i Sønderborg Golfklub samlede i 2017 hele 65.229 kroner ind i forbindelse med den årlige ”Pink Cup”, der er en landsdækkende turnering for kvinder med det formål at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses indsats mod brystkræft. Dermed er Sønderborg endnu engang med i den landsdækkende finale med en flot 10. plads ud af de 100 deltagende klubber. Pink Cup har i 2017 slået alle rekorder med et landsresultat på 3,3 mio. kroner

”Vi er glade for, at vi kan sende vores to lokale vindere Hanne Stannow og Chongnam Skov til finale i Trehøje Golfklub den 22. september. Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi vores lokale dameklub og Sønderborg Golfklub som sådan har bakket godt op igen i år”, siger Dorrit Daugbjerg, der sammen med Vibeke Hach Madsen har været ansvarlig for Pink Cup i Sønderborg.

Jeanette Meineche blev hyldet som topscorer blandt de, der havde skaffet personlige sponsorater.

”De godt 65.000 kroner, vi har kunnet indsamle i år, stammer både fra selve vores turnering, hvor vi i år for første gang havde inviteret mænd med på banen, men det skyldes naturligvis i endnu højere grad den store opbakning fra lokale firmaer og butikker, der har støttet os med præmier til vores lotteri, og de helt kontante bidrag fra LINAK og Arbejdernes Landsbank i Sønderborg, vi har kunnet lægge direkte i indsamlingskassen”, forklarer Dorrit Daugbjerg, der også nævner de såkaldt personlige sponsorater, hvor de køllesvingende kvinder har kunnet sætte egen præstation til rådighed for sponsorer, der så har betalt et beløb for hvert vellykket slag.
”Det var ikke alle, der havde fået personlige sponsorer til at bakke op, men Jeanette Meineche blev lokalt en helt suveræn vinder, hvor der var fire store cifre på indbetalingen”, siger Dorrit Daugbjerg i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...