Gospelkorene har plads til flere i rækkerne

28. november 2013 Kultur

December er en tid hvor sangene og salmerne har en særlig plads – men for rigtig mange mennesker har netop salmer og sange været et naturligt samlingspunkt i det seneste år. I Sønderborg Frikirke mødes vi engang imellem i gospelfællesskabet – enten til øvning med gospelkorene eller til gospelgudstjenester.

Det føles lidt som om det er jul hele året – at have fællesskab og relationer er en gave, som vi nyder hver eneste uge.

Børn og Gospel

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver onsdag synger først Gospel4Kids et børnegospelkor for de 6 – 11 årige i kirken. De synger danske og engelske gospelsange, de klapper, griner, hygger og nyder fællesskabet med hinanden på tværs af alder og skoler. Efterhånden er koret oppe på 25 børn. Det er et fantastisk fællesskab, hvor du også kan være med. Koret øver om onsdagen kl. 16 – 17.15 i Sønderborg Frikirke. Det koster 250,- kr at deltage pr. sæson. ALLE kan være med, der er ikke optagelsesprøve eller krav. Man møder bare op en onsdag og ser, om det er noget, man kunne tænke sig. Når vi nærmer os januar har koret 1 års fødselsdag – og vi håber, det kan blive ved i mange år endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gospel4Kids tager gerne ud at optræde – således synger de til gospelgudstjenester i Frikirken, de har sunget til julemesse på Nordals, til Sønderborg Gospel Choirs jubilæumskoncert og skal her i julen synge på Alsion til Danfoss Orkestrets julekoncert.

Gospel uden optagelsesprøve

Når Gospel4kids går hjem går der ikke længe før de næste ankommer. Hearts of Gospel øver samme sted om aftenen fra kl. 19 – 21. Det er et kor for alle – der er ingen optagelsesprøve eller krav. Andet end at du skal have lyst til hyggeligt fællesskab med os andre omkring gospelmusikken. Der er altid plads til flere. Der samles ca. 50 mennesker hver uge til gospelsang og hygge. Det koster 450,- pr. sæson at være med.jul

Artiklen fortsætter under annoncen

Hearts of Gospel er som sådan ikke et koncertkor, men de synger engang imellem til frikirkens gospelgudstjenester – og hvem ved, måske skal 2014 også være året, hvor de skal lidt ud og synge for og med andre.

Begge korene starter igen d. 8. januar 2014. Kom og vær med fra starten.

Lige nu vil vi bare gerne ønske jer alle en rigtig dejlig decembermåned – og en glædelig og velsignet jul. Vi glæder os til at synge for og med jer i 2014.

Det kendte kor

Hvis du rigtig gerne vil synge i gospelkor, men er mere interesseret i et kor der tager ud til koncerter og deltager i mange arrangementer. Så kan du også synge i Sønderborg Gospel Choir. Der er optagelsesprøve 1. torsdag hver i måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere på www.gospelchoir.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...