Gospelkoret giver støttekoncert for Frelsens Hærs julehjælp

12. december 2013 Frivillige

Stormen Bodil satte streg over Sønderborg Gospel Choirs koncert i Notmark Kirke, og så lagde de sangglade hovederne i blød og besluttede at give nogle af de mange gaver, de har fået givet i dette jubilæumsår, tilbage.

Sønderborg Gospel Choir støtter Frelsens Hærs julehjælp med kirkekoncert.

Sønderborg Gospel Choir støtter Frelsens Hærs julehjælp med kirkekoncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange – alt for mange – har svært ved at fine penge til at holde jul. Også i Sønderborg og omegn. Gospelkoret har julerepertoiret klar, Mariekirken sagde ja til at lægge hus til en støttekoncert hvor ALLE pengene går til Frelsens Hærs julehjælp.

– Der er INGEN billetpris. Du bestemmer – hvad en god jul må koste…. og koret mener det. Der vil være mulighed for at give sit bidrag ved indgangen – vi tjekker ikke op, hvad I giver, men vi lover at alle pengene går videre til nogle, der har mere brug for pengene end os, lyder det fra gospelsangerne.

– Så nu er det eneste spørgsmål bare – ses vi til et brag af en julekoncert i Mariekirken d. 20. december 2013 kl. 19 i Mariekirken?

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...