Gospelsang i Ulkebøl Kirke

22. november 2021 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Der er en stor gruppe frivillige klar til at tjekke Coronapas og hjælpe publikum på plads i Ulkebøl Kirke den 4. december, når New Hope Gospel Choir synger julen ind ved hele to koncerter. Derfor kan man også trygt købe billet og opleve koret formidle julegospelsange og skabe en stund, hvor der er plads til at lukke julefreden og juleglæden ind.

De to koncerter er kl. 15.30 og kl. 19.00 billetterne købes i døren eller på Billetto. Dørene åbnes en halv time før koncerterne starter, skriver gospelkoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

New Hope Gospel Choir har øvet sig henover efteråret, og glædet sig til i år at få lov til at synge i Ulkebøl Kirke. Til koncerten vil man kunne høre sange som Dejlig er jorden, Marys Boychild, Go Tell It on the Mountain, Silent Night m.fl. Der vil være rig mulighed for både at reflektere over hvad julen egentlig handler om og til at synge og danse med.

Udover koncerterne i Ulkebøl Kirke, så vil man i løbet af december måned kunne opleve Gospelfællesskabet Sønderborgs kor sprede juleglæde på gågaden, ligesom Hearts of Gospel og Gospel4Teens synger julen ind i Lysabild Kirke mandag den 13. december.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...