Gråsten Fjerkræ får lov til at bygge lagerhal

20. februar 2014 Erhverv

Gråsten Fjerkræ har fået lov til at opføre en lagerhal på 275 m2 på Kirketoft i Kværs. Sagen har været sendt i nabohøring, hvor naboer og Haderslev Stift gjorde indsigelse mod projektet.gråsten fjerkræ

Der har været afholdt et dialogmøde mellem repræsentanter fra Teknik- og miljøudvalget, ansøger og naboer til Kirketoft 3, hvor de indkomne bemærkninger fra nabohøringen blev drøftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik- og Miljøudvalget har drøftet, hvordan man sikrer en tryg trafikafvikling på Kirketoft. Der er en bekymring for, at hvis vareleverancer til lagerhallen skal ske med en stor sættevogn, så er det nødvendigt at bakke ind på grunden.

Man har derfor diskuteret muligheden for at forbyde trafik med lastbiler over f.eks. 14 meter på Kirketoft.

Renovationsbiler og almindelige lastbiler er mindre end 14 meter. Det er politiet, der beslutter, hvilke færdselsmæssige restrektioner, der pålægges Kirketoft. Politiet kan ikke forbyde lastbiler at bakke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget anbefaler til politiet, at de ikke tillader lastbiler på flere end 12 meter.

Forvaltningen har indstillingskompetence overfor politiet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...