Gråsten Fjerkræ igen på dagsordenen i byrådet

28. marts 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På februar mødet i Teknik og Miljø-udvalget blev det besluttet at give Gråsten Fjerkræ tilladelse til opførelse af en lagerhal på 275m2 i Kværs, men med den begrænsning, at der kun måtte tilkøre lastbiler på max 12 meter, uanfægtet at forvaltningen havde indstillet 14 meter. gråsten4gråsten fjerkræ

Artiklen fortsætter under annoncen

Med denne beslutning gøres tilladelsen i princippet uanvendelig og desuden har virksomheden har meddelt, at det så ikke er rentabelt.

Sønderborg kommune vil gerne være en erhvervsvenlig kommune og støtte erhvervsaktiviteterne, også i kommunens yderområder. Venstre mener det er en forkert beslutning, der er taget og stiller derfor følgende beslutningsforslag:

Beslutningsforslag

Byrådet anmoder Teknik- og Miljø-udvalget om at genoptage sagen med henblik på at give en landzonetilladelse uden restriktioner for køretøjers længde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis der er et flertal for den løsning, så skal ansøgningen retur til udvalget.

Gråsten Fjerkræ har i øvrigt en advokat på sagen. Læs den her: http://sonderborgnyt.dk/?p=28499

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...