Gråsten Fjerkræ igen på dagsordenen i byrådet

28. marts 2014 Erhverv

På februar mødet i Teknik og Miljø-udvalget blev det besluttet at give Gråsten Fjerkræ tilladelse til opførelse af en lagerhal på 275m2 i Kværs, men med den begrænsning, at der kun måtte tilkøre lastbiler på max 12 meter, uanfægtet at forvaltningen havde indstillet 14 meter. gråsten4gråsten fjerkræ

Artiklen fortsætter under annoncen

Med denne beslutning gøres tilladelsen i princippet uanvendelig og desuden har virksomheden har meddelt, at det så ikke er rentabelt.

Sønderborg kommune vil gerne være en erhvervsvenlig kommune og støtte erhvervsaktiviteterne, også i kommunens yderområder. Venstre mener det er en forkert beslutning, der er taget og stiller derfor følgende beslutningsforslag:

Beslutningsforslag

Byrådet anmoder Teknik- og Miljø-udvalget om at genoptage sagen med henblik på at give en landzonetilladelse uden restriktioner for køretøjers længde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis der er et flertal for den løsning, så skal ansøgningen retur til udvalget.

Gråsten Fjerkræ har i øvrigt en advokat på sagen. Læs den her: http://sonderborgnyt.dk/?p=28499

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...