Gråsten Fjerkræ igen på dagsordenen i byrådet

28. marts 2014 Erhverv

På februar mødet i Teknik og Miljø-udvalget blev det besluttet at give Gråsten Fjerkræ tilladelse til opførelse af en lagerhal på 275m2 i Kværs, men med den begrænsning, at der kun måtte tilkøre lastbiler på max 12 meter, uanfægtet at forvaltningen havde indstillet 14 meter. gråsten4gråsten fjerkræ

Artiklen fortsætter under annoncen

Med denne beslutning gøres tilladelsen i princippet uanvendelig og desuden har virksomheden har meddelt, at det så ikke er rentabelt.

Sønderborg kommune vil gerne være en erhvervsvenlig kommune og støtte erhvervsaktiviteterne, også i kommunens yderområder. Venstre mener det er en forkert beslutning, der er taget og stiller derfor følgende beslutningsforslag:

Beslutningsforslag

Byrådet anmoder Teknik- og Miljø-udvalget om at genoptage sagen med henblik på at give en landzonetilladelse uden restriktioner for køretøjers længde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis der er et flertal for den løsning, så skal ansøgningen retur til udvalget.

Gråsten Fjerkræ har i øvrigt en advokat på sagen. Læs den her: http://sonderborgnyt.dk/?p=28499

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...