Gråsten: Ingen skal sidde alene juleaften

13. november 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Ingen skal, mod deres vilje, holde jul alene, og derfor har Svend Schüttog Elin Petersen – besluttet at lave en hyggelig juleaften for enlige. Unge som ældre – alle er velkomne.

Det kommer til at foregå i Fælleshuset på Bryggen i Gråsten.

Elin Petersen fra Matas.

Elin Petersen fra Matas. Foto: Privat

Artiklen fortsætter under annoncen

Svend Schütt håber, der kommer flere sponsorer, så der kan komme mad på bordet.

Svend Schütt håber, der kommer flere sponsorer, så der kan komme mad på bordet. Foto: Privat

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tidligere var der andre, der stod for arrangementet, men de har sluppet det, så nu tager vi over”, siger Svend Schütt til SønderborgNyt. Han fortæller, der allerede er en del, der har meldt sig for at hjælpe.

Svend Schütt, der også er formand for succes-foreningen KGGO, har ikke tænkt på, det er ret modigt ene mand at sige, han vil arrangere en juleaften for enlige i Gråsten.

“Skal man turde det her – handler det ikke mere om bare at gå i gang”, siger han. Han skynder sig at fortælle, at Elin Petersen fra Matas er ved hans side hele vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil meget gerne høre fra sponsorer, der vil hjælpe med råvarer til menuen og så mangler vi et juletræ”, siger Svend Schütt. Den næste opgave for ham og Elin Petersen er at lave plakater, der henvender sig til de gråstenere, der skal have glæde af den frivillige indsats.

Sponsorer kan klikke på linket herunder – eller ringe til Svend Schütt på 6171 4607

Du kan melde dig som hjælper eller sponsor HER

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...