Gråsten: Ingen skal sidde alene juleaften

13. november 2014 Frivillige

Ingen skal, mod deres vilje, holde jul alene, og derfor har Svend Schüttog Elin Petersen – besluttet at lave en hyggelig juleaften for enlige. Unge som ældre – alle er velkomne.

Det kommer til at foregå i Fælleshuset på Bryggen i Gråsten.

Elin Petersen fra Matas.

Elin Petersen fra Matas. Foto: Privat

Svend Schütt håber, der kommer flere sponsorer, så der kan komme mad på bordet.

Svend Schütt håber, der kommer flere sponsorer, så der kan komme mad på bordet. Foto: Privat

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tidligere var der andre, der stod for arrangementet, men de har sluppet det, så nu tager vi over”, siger Svend Schütt til SønderborgNyt. Han fortæller, der allerede er en del, der har meldt sig for at hjælpe.

Svend Schütt, der også er formand for succes-foreningen KGGO, har ikke tænkt på, det er ret modigt ene mand at sige, han vil arrangere en juleaften for enlige i Gråsten.

“Skal man turde det her – handler det ikke mere om bare at gå i gang”, siger han. Han skynder sig at fortælle, at Elin Petersen fra Matas er ved hans side hele vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil meget gerne høre fra sponsorer, der vil hjælpe med råvarer til menuen og så mangler vi et juletræ”, siger Svend Schütt. Den næste opgave for ham og Elin Petersen er at lave plakater, der henvender sig til de gråstenere, der skal have glæde af den frivillige indsats.

Sponsorer kan klikke på linket herunder – eller ringe til Svend Schütt på 6171 4607

Du kan melde dig som hjælper eller sponsor HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...