Gråsten: Ingen skal sidde alene juleaften

13. november 2014 Frivillige

Ingen skal, mod deres vilje, holde jul alene, og derfor har Svend Schüttog Elin Petersen – besluttet at lave en hyggelig juleaften for enlige. Unge som ældre – alle er velkomne.

Det kommer til at foregå i Fælleshuset på Bryggen i Gråsten.

Elin Petersen fra Matas.

Elin Petersen fra Matas. Foto: Privat

Artiklen fortsætter under annoncen

Svend Schütt håber, der kommer flere sponsorer, så der kan komme mad på bordet.

Svend Schütt håber, der kommer flere sponsorer, så der kan komme mad på bordet. Foto: Privat

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tidligere var der andre, der stod for arrangementet, men de har sluppet det, så nu tager vi over”, siger Svend Schütt til SønderborgNyt. Han fortæller, der allerede er en del, der har meldt sig for at hjælpe.

Svend Schütt, der også er formand for succes-foreningen KGGO, har ikke tænkt på, det er ret modigt ene mand at sige, han vil arrangere en juleaften for enlige i Gråsten.

“Skal man turde det her – handler det ikke mere om bare at gå i gang”, siger han. Han skynder sig at fortælle, at Elin Petersen fra Matas er ved hans side hele vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil meget gerne høre fra sponsorer, der vil hjælpe med råvarer til menuen og så mangler vi et juletræ”, siger Svend Schütt. Den næste opgave for ham og Elin Petersen er at lave plakater, der henvender sig til de gråstenere, der skal have glæde af den frivillige indsats.

Sponsorer kan klikke på linket herunder – eller ringe til Svend Schütt på 6171 4607

Du kan melde dig som hjælper eller sponsor HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...