Grannegaard er klar med grus, flis og sten til din have

21. januar 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Grannegaard, der sælger flis, skærver, grus, sand og forskellige slags sten til brug i haver, er flyttet til Spang, hvor den næste tid bruges på at få pladsen gjort mere præsentabel.IMG_8591

“Der skal sættes noget rækværk op nogle steder og så skal bygningerne have en overhaling, så der kan lejes depotrum ud til virksomheder”, siger Lars Schmidt, der er ejer af grannegaard.dk. Han forestiller sig, at for eksempel et haveservicefirma kan have gavn af at have lokaler hos ham, så de kan hente både materialer og deres maskiner samme sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere havde Grannegaard plads tæt ved genbrugsstationen midt mellem Augustenborg og Sønderborg.

“Men derude var jeg lejer og her er jeg ejer”, siger Lars Schmidt. Og netop det med at eje betyder, at han kan indrette præcis, som han synes, det skal være. Der er selvfølgelig åbent allerede nu, så ingen kommer til at køre forgæves.

Kunderne

Blandt kunderne er der i dag anlægsgartnere og andre, der ordner haver og indkørsler for folk.IMG_8602

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og selvfølgelig kommer der også private, der vil lave tingene selv”, siger Lars Schmidt. Han kan sagtens køre både større og mindre læs hjem til kunderne og de kan leje både minilæsser og minigraver.

“Hvis der er nogle, der skal have lavet deres gårdsplads om eller måske have ændret deres indkørsel helt, så kan vi give et tilbud, hvor både arbejdet og materialerne indgår. Det er bare at spørge”, siger Lars Schmidt. Til de større jobs kan han komme med personale, gravemaskine, gummiged og lastbiler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på “billeder” og se en del af vareudvalget. billede