Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/sonderborgnyt.dk/httpdocs/wp-content/plugins/most-and-least-read-posts-widget/most_and_least_read_posts.php on line 1364

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/sonderborgnyt.dk/httpdocs/wp-content/plugins/most-and-least-read-posts-widget/most_and_least_read_posts.php on line 1366
Grarup og Find breder god stemning ud over Rådhustorvet | SønderborgNYT

Grarup og Find breder god stemning ud over Rådhustorvet

15. august 2020 Kultur

Lørdag middag begyndte Steffan Grarup og Christoffer Find at sende et væld af gode, gamle evergreens og andre melodier ud over Rådhustorvet – og det er faktisk tredje gang i løbet af sommeren, de to musikere gør det.

“Vi synes, det er rart, der igen er mulighed for at spille foran et levende publikum. Her er en dejlig stemning og folk er glade”, siger Christoffer Find til SønderborgNYT.

“Og vi har jo spillet virkeligt meget sammen på musikkonservatoriet, så vi kender hinanden rigtigt godt og det gør, at vi føler os trygge ved hinanden”, siger Steffan Grarup.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to musikere har selvfølgelig en liste over de numre, som de har planlagt at spille.

“Men vi følger den ikke slavisk. Stemning og fornemmelser er vigtigere end en playliste”, siger de begge.

Glad café-vært

“Det er altid hyggeligt med musik på Rådhustorvet og det trækker gæster til. Oveni det, så er vejret jo superdejligt”, siger Leif Jessen fra Hr. Jessen.

“Det kunne være dejligt, hvis vi havde musik på Rådhustorvet hver fredag, lørdag og søndag i juni, juli og august. Og hvis her var en fast scene, så ville det nærmest være perfekt”, siger café-værten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...