Gratis at lade børnene opleve Cirkus Mascot i Plantorama

25. november 2019 Erhverv

Den 30. november bliver en tur i det lokale havecenter særligt sjov for børnene, når Cirkus Mascot tropper op i Plantorama med en juleforestilling, hvor både cirkusdronning, hunde og den jonglerende klovn, Gulio, folder sig ud.

Du kan glæde dig til at opleve Danmarks største hundeshow, når cirkusdirektør Marianne viser sjove tricks sammen med hendes ti pelsede venner og du kan se cirkusklovnen Gulio glæde de fremmødte børn med hans finurlige ballondyr, skriver Plantorama.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cirkus Mascot går på manegen i Plantorama lørdag den 30 november klokken 10:30 og juleforestillingen er ganske gratis.

Eventyrligt julemarked

Frem til jul er der også mulighed for at besøge Plantoramas eventyrlige julemarked. Med julestads og nisselandskaber er det lokale havecenter nemlig forvandlet til et stemningsfyldt univers, hvor julens ånd med garanti vil indfinde sig hos store som små.

“Med julemarkedet håber vi på at sætte rammerne for en hyggelig udflugt for hele familien. Her er masser inspiration at hente til både adventskransen og kalenderlyset og gode oplevelser for både de store og små”, siger Thomas Hardis Jakobsen, der er centerchef i Plantorama Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk